Explore Om and more!

Explore related topics

Villighed til at mærke lidelsen

Et håb blev født * Vianne Fischer * Active Powerful Free Flow™

Poems, Motivation

Hvis du er modstander af forandring, så…....skaber du lidelse for dig selv. Foråret er godt på vej og med dét mindes vi om, at livet forandrer sig. Altid. Intet står stille. Hvis vi prøver at få livet til at stoppe op, så skaber vi bare mere lidelse for os selv.  Jeg hører sommetider nogen sige, at "nu må livet godt stå stille lidt, for jeg tror ikke, at jeg kan klare, at der sker mere lige nu".

Hvis du er modstander af forandring, så…....skaber du lidelse for dig selv. Foråret er godt på vej og med dét mindes vi om, at livet forandrer sig. Altid. Intet står stille. Hvis vi prøver at få livet til at stoppe op, så skaber vi bare mere lidelse for os selv. Jeg hører sommetider nogen sige, at "nu må livet godt stå stille lidt, for jeg tror ikke, at jeg kan klare, at der sker mere lige nu".

Poems, Motivation

Ser jeg mulighederne? Nytårsaften indeholder altid eftertanke og fest på samme tid. Nogle fokuserer mest på det ene og andre prøver at finde rum for begge dele.  Hvad skete der i mit 2015… Da jeg gik i gang med at tænke efter, så viste 2015 sig som et væld af forskellige oplevelser.  Når begivenheder sker, ja så mærkes det ikke altid som noget særligt, men når man begynder at samle en perlerække af de livssituationerne på et år, så kommer der et større overblik.

Ser jeg mulighederne? Nytårsaften indeholder altid eftertanke og fest på samme tid. Nogle fokuserer mest på det ene og andre prøver at finde rum for begge dele. Hvad skete der i mit 2015… Da jeg gik i gang med at tænke efter, så viste 2015 sig som et væld af forskellige oplevelser. Når begivenheder sker, ja så mærkes det ikke altid som noget særligt, men når man begynder at samle en perlerække af de livssituationerne på et år, så kommer der et større overblik.

Gold sky and water at Songkhla Lake on Sunrise:Selective focus with shallow depth field. - stock photo

Gold sky and water at Songkhla Lake on Sunrise:Selective focus with shallow depth field.

Fotografia stock de Background | Shutterstock

Abstract natural backgrounds with beauty bokeh - buy this stock photo on Shutterstock & find other images.

Voir  d’autres Gifs de cette catégorie Vous pouvez retrouver tout ces Gifs sur les sites(recommandé): Sur Google+: patrizia orchidea,ciel bleu,zorha b,Michel THUNDER,piotr Salvaje,coeur de lo…

Gif Animé Plaisir Passion

Tør du leve dine talenter ud?

Stream Vision, Values, and Humor at the Top by The Leadership Podcast - We Study Leaders from desktop or your mobile device

Poems, Motivation

Pinterest
Search