Udforsk disse idéer og meget mere!

SVAMPEDE FAST BANANKAGE  2 spsk kokosolie smeltes og afkøles efterfølgende. Blandes med 3 moste bananer, 3 æg, 3 dl havregryn, lidt vaniljepulver og mørkchokolade. Bages ved 225 grader i 30 minutter.

SVAMPEDE FAST BANANKAGE 2 spsk kokosolie smeltes og afkøles efterfølgende. Blandes med 3 moste bananer, 3 æg, 3 dl havregryn, lidt vaniljepulver og mørkchokolade. Bages ved 225 grader i 30 minutter.

 VERDENS NEMMESTE BANANKAGE! Den er lavet lidt på slum, men nogenlunde sådan her: 3 æg, 3 bananer, 100 g mandelmel, 1 håndfuld hakkede nødder, lidt hakket mørk chokolade, 1 tsk bagepulver, 2 tsk vaniljepulver, Zero Drops med chokoladesmag fra @bodylab (kan undlades, men gav et lækkert twist). Mos bananer, bland med de andre ingredienser. Bages ved 180 grader i ca. 30-35 min.

VERDENS NEMMESTE BANANKAGE! Den er lavet lidt på slum, men nogenlunde sådan her: 3 æg, 3 bananer, 100 g mandelmel, 1 håndfuld hakkede nødder, lidt hakket mørk chokolade, 1 tsk bagepulver, 2 tsk vaniljepulver, Zero Drops med chokoladesmag fra @bodylab (kan undlades, men gav et lækkert twist). Mos bananer, bland med de andre ingredienser. Bages ved 180 grader i ca. 30-35 min.

Glutenfri brød: 25g HUSK, 75g havregryn, 75 havreklid, 3 æg, 3 tsk bagepulver, lidt salt, 75g hytteost, 75g skyr, drys med chiafrø eller andet. Bages ved 170 grader i 25 minutter.

Glutenfri brød: 25g HUSK, 75g havregryn, 75 havreklid, 3 æg, 3 tsk bagepulver, lidt salt, 75g hytteost, 75g skyr, drys med chiafrø eller andet. Bages ved 170 grader i 25 minutter.

bananbrød:  5 små bananer 3 æg 1,5 tsk vaniljepulver (@urtekram) 1 tsk bagepulver  100 gram kokosmel (@sukrin.dk) 150 g mandelmel 100 g mørk chokolade m Fremgangsmåde:  Blend bananer, til det er som mos. Bland bananmos, kokosmel, mandelmel, æg, vaniljepulver og bagepulver sammen. Hak mørkt chokolade groft og kom i dejen. Kom bagepapir i en rugbrødsform. Kom dejen heri og bag ved 180 grader i ca. 30 minutter.

bananbrød: 5 små bananer 3 æg 1,5 tsk vaniljepulver (@urtekram) 1 tsk bagepulver 100 gram kokosmel (@sukrin.dk) 150 g mandelmel 100 g mørk chokolade m Fremgangsmåde: Blend bananer, til det er som mos. Bland bananmos, kokosmel, mandelmel, æg, vaniljepulver og bagepulver sammen. Hak mørkt chokolade groft og kom i dejen. Kom bagepapir i en rugbrødsform. Kom dejen heri og bag ved 180 grader i ca. 30 minutter.

Bananbrød Til det her brød brugte jeg 3 små bananer 2 æg 50 g. Havregryn  30 g. Kokosfibermel 60 g. Mandelmel 1 tsk bagepulver  Vanilje  50 g. mørk chokolade  Mandler Bananer kørers igennem minihakkeren og blandes med æg i en anden skål. Havregrynene kørers også igennem minihakkeren. Alle ingredienserne blandes sammen. Bages 35-40 minutter ved 180 grader.

Bananbrød Til det her brød brugte jeg 3 små bananer 2 æg 50 g. Havregryn 30 g. Kokosfibermel 60 g. Mandelmel 1 tsk bagepulver Vanilje 50 g. mørk chokolade Mandler Bananer kørers igennem minihakkeren og blandes med æg i en anden skål. Havregrynene kørers også igennem minihakkeren. Alle ingredienserne blandes sammen. Bages 35-40 minutter ved 180 grader.

Øllebrød: Ingredienser: 500 g mørkt rugbrød (uden skorper ca. 375 g) ¾ dl vand ½ – 1 hvidtøl 50 g Zero  Tilbehør: Spises varm med mælk på.  Fremgangsmåde: Skær skorperne af rugbrødet, og skær det i tern. Kom det i en skål og held vandet ved – lad det stå i blød natten over. Næste morgen koges massen op, og der tilsættes løbende hvidtøl indtil den ønskede konsistens opnås. Når det har en passende konsistens (små klumper), sigtes det gennem en si, og ”klumperne” røres ud i sien, så godt de nu…

Øllebrød: Ingredienser: 500 g mørkt rugbrød (uden skorper ca. 375 g) ¾ dl vand ½ – 1 hvidtøl 50 g Zero Tilbehør: Spises varm med mælk på. Fremgangsmåde: Skær skorperne af rugbrødet, og skær det i tern. Kom det i en skål og held vandet ved – lad det stå i blød natten over. Næste morgen koges massen op, og der tilsættes løbende hvidtøl indtil den ønskede konsistens opnås. Når det har en passende konsistens (små klumper), sigtes det gennem en si, og ”klumperne” røres ud i sien, så godt de nu…

Bananbrød:  4 æg 1 dl sukker 1⁄2 dl olie 2 dl hvid hvedemel 1 tsk. bagepulver 3 modne bananer 50 g mørk chokolade  Pisk æggene til en luftig æggesnaps sammen med sukker. Bland mel og bagepulver. Vend det sammen med æggesnapsen uden at slå luften ud af æggene. Tilsæt olien Mos bananerne og vend dem i dejen. Hæld dejen i en rugbrødsform eller anden kageform. Bag i ovnen ved 170 grader 40 minutter.

Bananbrød: 4 æg 1 dl sukker 1⁄2 dl olie 2 dl hvid hvedemel 1 tsk. bagepulver 3 modne bananer 50 g mørk chokolade Pisk æggene til en luftig æggesnaps sammen med sukker. Bland mel og bagepulver. Vend det sammen med æggesnapsen uden at slå luften ud af æggene. Tilsæt olien Mos bananerne og vend dem i dejen. Hæld dejen i en rugbrødsform eller anden kageform. Bag i ovnen ved 170 grader 40 minutter.

Morgenmad/snack: med syltetøj fra @easis_udentilsatsukker

Morgenmad/snack: med syltetøj fra @easis_udentilsatsukker

Snack:  | 2 dl hindbær | 10 halv frosne jordbær | 250 dl kvark, skyr eller A38 | Evt lidt kokosmel |

Snack: | 2 dl hindbær | 10 halv frosne jordbær | 250 dl kvark, skyr eller A38 | Evt lidt kokosmel |

Stenaldermix muffins: 300g stenaldermixblanding, 1,5 tsk havsalt, 4 æg, 1/5 dl olivenolie, 2-3 spsk agave nektar, 1,5 dl rosiner/tranebær/andre tørrede frugter, 60-70 g mørkchokolade. Bagt i ovnen ved 160 grader i 15-20 minutter eller til de er faste.

Stenaldermix muffins: 300g stenaldermixblanding, 1,5 tsk havsalt, 4 æg, 1/5 dl olivenolie, 2-3 spsk agave nektar, 1,5 dl rosiner/tranebær/andre tørrede frugter, 60-70 g mørkchokolade. Bagt i ovnen ved 160 grader i 15-20 minutter eller til de er faste.

Pinterest
Søg