Pinterest

Udforsk disse idéer og meget mere!

Skyr, koksflager/mel og hakket mørk chokolade vendt i skyren og på toppen

Skyr, koksflager/mel og hakket mørk chokolade vendt i skyren og på toppen

Grøntsags pizzasnegle: Bund: 3 æg, 3 spsk Husk, 450g finthakket/blendet grøntsager (hvidkål) oregano salt og peber  Fyld: Ketchup (sukkerfri fra Lidl) kalkunstrimler, revet ost (cheasy 10%) ➡️Rør dejen sammen og lad stå i 5-10 min, så frøskallerne (Husk) har suget væde. Mos dejen på bageplade. bag ved 175g i 15-20 min. Smør derefter ketchup på og top med kalkun og ost. Rul sammen ved hjælp af bagepapiret. Skær snegle og kom i muffinform. Top med oregano og ost. Bag igen 10 min ved 175g

Grøntsags pizzasnegle: Bund: 3 æg, 3 spsk Husk, 450g finthakket/blendet grøntsager (hvidkål) oregano salt og peber Fyld: Ketchup (sukkerfri fra Lidl) kalkunstrimler, revet ost (cheasy 10%) ➡️Rør dejen sammen og lad stå i 5-10 min, så frøskallerne (Husk) har suget væde. Mos dejen på bageplade. bag ved 175g i 15-20 min. Smør derefter ketchup på og top med kalkun og ost. Rul sammen ved hjælp af bagepapiret. Skær snegle og kom i muffinform. Top med oregano og ost. Bag igen 10 min ved 175g

Proteinpandekage med skyr og blåbær

Proteinpandekage med skyr og blåbær

Solsikkekiks med sesam og græskarkerner. Uden æg - uden nødder - uden mel.

Solsikkekiks med sesam og græskarkerner. Uden æg - uden nødder - uden mel.

Proteinrige pandekager - Kesoplätter

Proteinrige pandekager - Kesoplätter

Advarsel: verdens BEDSTE amerikanske, klæbrige, lækre, syndige chokoladebrownies med sprød overflade.

Advarsel: verdens BEDSTE amerikanske, klæbrige, lækre, syndige chokoladebrownies med sprød overflade.

Jordbæris 150 g let optøet jordbær blendes med 3 spsk Skyr og flydende sødmiddel ( Stevia) .

Jordbæris 150 g let optøet jordbær blendes med 3 spsk Skyr og flydende sødmiddel ( Stevia) .

Bønnemuffins, en lækker lille chokolademuffin som indeholder lidt sundhed – men smager af lækkerhed. What´s not to like? Disse er med appelsin og kaffe & selvfølgelig en masse god mørk chokolade..   ★ Bønnemuffins 1 dåse kidneybønner 3 æg 2 bananer 3 spsk bagekakao 1/2 tsk salt noget sødende, hvis du er til honning eller agavesirup – brug ca. 3 spsk. Hvis du er til sødemiddel, kan du nøjes med 1 spsk. 1 økologisk appelsin 100 g. mørk chokolade (gerne en med 80%) evt. kaffe, jeg brugt...

Bønnemuffins, en lækker lille chokolademuffin som indeholder lidt sundhed – men smager af lækkerhed. What´s not to like? Disse er med appelsin og kaffe & selvfølgelig en masse god mørk chokolade.. ★ Bønnemuffins 1 dåse kidneybønner 3 æg 2 bananer 3 spsk bagekakao 1/2 tsk salt noget sødende, hvis du er til honning eller agavesirup – brug ca. 3 spsk. Hvis du er til sødemiddel, kan du nøjes med 1 spsk. 1 økologisk appelsin 100 g. mørk chokolade (gerne en med 80%) evt. kaffe, jeg brugt...

PROTEIN GUF med White Chocolate Rasberry Whey toppet med den nye forrest fruit topping  Det er lavet på 2 æggehvider, 80 g @bodylab zero og 15 g whey som er pisket sammen til det er blevet stift!  Toppet med mørk chokolade og zero topping forrest fruit

PROTEIN GUF med White Chocolate Rasberry Whey toppet med den nye forrest fruit topping Det er lavet på 2 æggehvider, 80 g @bodylab zero og 15 g whey som er pisket sammen til det er blevet stift! Toppet med mørk chokolade og zero topping forrest fruit

Prøv denne lækre opskrift på langtidsbagte tomater med parmesan og timian. De er superlækre og nemme at lave.

Prøv denne lækre opskrift på langtidsbagte tomater med parmesan og timian. De er superlækre og nemme at lave.

chokobrownie: Blend eller stavblender følgende grundigt sammen: 1 dåse sorte bønner, vasket og drænet 20 g havregryn 1 scoop protein pulver 2 æg  Knivspids salt 1 tsk bagepulver Stevia drops (eller sukkererstatning) efter smag  10 g kakaopulver 35 g nøddesmør (eller kokosolie)  70 g mørk chokolade hakkes og røres i ovenstående. Nødder kan også tilsættes. Kom dejen i en form. Bag kagen i ca 10 minutter (afhængig af formen) ved 180 grader. Opbevar den i køleskabet og server med zero topping

chokobrownie: Blend eller stavblender følgende grundigt sammen: 1 dåse sorte bønner, vasket og drænet 20 g havregryn 1 scoop protein pulver 2 æg Knivspids salt 1 tsk bagepulver Stevia drops (eller sukkererstatning) efter smag 10 g kakaopulver 35 g nøddesmør (eller kokosolie) 70 g mørk chokolade hakkes og røres i ovenstående. Nødder kan også tilsættes. Kom dejen i en form. Bag kagen i ca 10 minutter (afhængig af formen) ved 180 grader. Opbevar den i køleskabet og server med zero topping

3 dl lunken vand • 25g gær • 1 dl neutral yoghurt • 1 tsk salt • 1 spsk honning • 2 bananer • 50g mørk chokolade • 125g havregryn • 400g fuldkornshvedemel fra @finaxdk Fremgangsmåde; • opløs gær i vand og tilsæt yoghurt, salt og honning. Rør rundt indtil alt er opløst • mos banan og hak chokolade tilsæt det med havregryn. Tilsæt mel lidt ad gangen. Hæves i 1,5 time. Bages ved 200g (varmluft) i 20 min.

3 dl lunken vand • 25g gær • 1 dl neutral yoghurt • 1 tsk salt • 1 spsk honning • 2 bananer • 50g mørk chokolade • 125g havregryn • 400g fuldkornshvedemel fra @finaxdk Fremgangsmåde; • opløs gær i vand og tilsæt yoghurt, salt og honning. Rør rundt indtil alt er opløst • mos banan og hak chokolade tilsæt det med havregryn. Tilsæt mel lidt ad gangen. Hæves i 1,5 time. Bages ved 200g (varmluft) i 20 min.

Eftermiddagssnack ✨ Skyr med zerotopping fra @bodylab

Eftermiddagssnack ✨ Skyr med zerotopping fra @bodylab

Nødderugbrød/stenalderbrød med revet gulerødder☺️ Brød: ▪️450g hele kerner og nødder (her mandler, sesamfrø, hørfrø og solsikkekerner) ▪️5 æg ▪️1/2 dl olivenolie ▪️150g revet gulerødder ▪️2 tsk salt ➡️Rør ingredienserne sammen og vend i en oliesmurt rugbrødsform. Bag i ovnen ved 160 grader i 60 minutter.

Nødderugbrød/stenalderbrød med revet gulerødder☺️ Brød: ▪️450g hele kerner og nødder (her mandler, sesamfrø, hørfrø og solsikkekerner) ▪️5 æg ▪️1/2 dl olivenolie ▪️150g revet gulerødder ▪️2 tsk salt ➡️Rør ingredienserne sammen og vend i en oliesmurt rugbrødsform. Bag i ovnen ved 160 grader i 60 minutter.

bananbrød:  5 små bananer 3 æg 1,5 tsk vaniljepulver (@urtekram) 1 tsk bagepulver  100 gram kokosmel (@sukrin.dk) 150 g mandelmel 100 g mørk chokolade m Fremgangsmåde:  Blend bananer, til det er som mos. Bland bananmos, kokosmel, mandelmel, æg, vaniljepulver og bagepulver sammen. Hak mørkt chokolade groft og kom i dejen. Kom bagepapir i en rugbrødsform. Kom dejen heri og bag ved 180 grader i ca. 30 minutter.

bananbrød: 5 små bananer 3 æg 1,5 tsk vaniljepulver (@urtekram) 1 tsk bagepulver 100 gram kokosmel (@sukrin.dk) 150 g mandelmel 100 g mørk chokolade m Fremgangsmåde: Blend bananer, til det er som mos. Bland bananmos, kokosmel, mandelmel, æg, vaniljepulver og bagepulver sammen. Hak mørkt chokolade groft og kom i dejen. Kom bagepapir i en rugbrødsform. Kom dejen heri og bag ved 180 grader i ca. 30 minutter.

Små tykke havregrødskager fra i fredags  Havregrød tilsat kanel og kardemomme formet til små "kugler", derefter toppet med nellie dellie chokolade og en tur i ovnen. De blev ret "gooey" pga tykkelsen, så til en anden gang ville jeg nok forme dem til flade cookies

Små tykke havregrødskager fra i fredags Havregrød tilsat kanel og kardemomme formet til små "kugler", derefter toppet med nellie dellie chokolade og en tur i ovnen. De blev ret "gooey" pga tykkelsen, så til en anden gang ville jeg nok forme dem til flade cookies