Explore Cookie, 1, and more!

Explore related topics

Hjemmelavet is: Ingredienser:  2 frosne bananer 15 g proteinpulver cookie&cream 1 dl kokosmælk 2 spsk kakaopulver 1 håndfuld valdnødder Det hele blendes. Tag evt bananerne ud 1/2 time inden

Hjemmelavet is: Ingredienser: 2 frosne bananer 15 g proteinpulver cookie&cream 1 dl kokosmælk 2 spsk kakaopulver 1 håndfuld valdnødder Det hele blendes. Tag evt bananerne ud 1/2 time inden

Ja, du læste rigtigt: blot EN ingrediens! :D (English recipe below) Nu er det altså ingen undskyldning for ikke at have en skøn og hurtig snack i huset, som på

Sprøde nøddekiks af 1 ingrediens

Ja, du læste rigtigt: blot EN ingrediens! :D (English recipe below) Nu er det altså ingen undskyldning for ikke at have en skøn og hurtig snack i huset, som på

Nightsnaaaaaaaack  Kvark, kanel, sukrin, romessens, proteinpulver, lakridsgranulat,  toppet med mandler og @bodylab s Zero Stracciatella Topping

Nightsnaaaaaaaack Kvark, kanel, sukrin, romessens, proteinpulver, lakridsgranulat, toppet med mandler og @bodylab s Zero Stracciatella Topping

Sunde trøfler

Sunde trøfler

Kakao, Candy, Recipies, Gluten, Recipes, Caramel, Sweets, Rezepte, Food Recipes

Clean Eating Healthy 1 Minute Mug Cakes, Brownies and Muffins (V, GF, Paleo)- Delicious, single-serve desserts and snacks which take less than a minute! Low carb, sugar free and more with OVEN options too! {vegan, gluten free, paleo recipe}- http://thebigmansworld.com

Clean Eating Healthy 1 Minute Mug Cakes, Brownies and Muffins (V, GF, Paleo)- Delicious, single-serve desserts and snacks which take less than a minute.

Grove boller med banan og chokolade

Grove boller opskrift med banan og chokolade - se den her

 VERDENS NEMMESTE BANANKAGE! Den er lavet lidt på slum, men nogenlunde sådan her: 3 æg, 3 bananer, 100 g mandelmel, 1 håndfuld hakkede nødder, lidt hakket mørk chokolade, 1 tsk bagepulver, 2 tsk vaniljepulver, Zero Drops med chokoladesmag fra @bodylab (kan undlades, men gav et lækkert twist). Mos bananer, bland med de andre ingredienser. Bages ved 180 grader i ca. 30-35 min.

VERDENS NEMMESTE BANANKAGE! Den er lavet lidt på slum, men nogenlunde sådan her: 3 æg, 3 bananer, 100 g mandelmel, 1 håndfuld hakkede nødder, lidt hakket mørk chokolade, 1 tsk bagepulver, 2 tsk vaniljepulver, Zero Drops med chokoladesmag fra @bodylab (kan undlades, men gav et lækkert twist). Mos bananer, bland med de andre ingredienser. Bages ved 180 grader i ca. 30-35 min.

Øllebrød: Ingredienser: 500 g mørkt rugbrød (uden skorper ca. 375 g) ¾ dl vand ½ – 1 hvidtøl 50 g Zero  Tilbehør: Spises varm med mælk på.  Fremgangsmåde: Skær skorperne af rugbrødet, og skær det i tern. Kom det i en skål og held vandet ved – lad det stå i blød natten over. Næste morgen koges massen op, og der tilsættes løbende hvidtøl indtil den ønskede konsistens opnås. Når det har en passende konsistens (små klumper), sigtes det gennem en si, og ”klumperne” røres ud i sien, så godt de nu…

Øllebrød: Ingredienser: 500 g mørkt rugbrød (uden skorper ca. 375 g) ¾ dl vand ½ – 1 hvidtøl 50 g Zero Tilbehør: Spises varm med mælk på. Fremgangsmåde: Skær skorperne af rugbrødet, og skær det i tern. Kom det i en skål og held vandet ved – lad det stå i blød natten over. Næste morgen koges massen op, og der tilsættes løbende hvidtøl indtil den ønskede konsistens opnås. Når det har en passende konsistens (små klumper), sigtes det gennem en si, og ”klumperne” røres ud i sien, så godt de nu…

Bananbrød Til det her brød brugte jeg 3 små bananer 2 æg 50 g. Havregryn  30 g. Kokosfibermel 60 g. Mandelmel 1 tsk bagepulver  Vanilje  50 g. mørk chokolade  Mandler Bananer kørers igennem minihakkeren og blandes med æg i en anden skål. Havregrynene kørers også igennem minihakkeren. Alle ingredienserne blandes sammen. Bages 35-40 minutter ved 180 grader.

Bananbrød Til det her brød brugte jeg 3 små bananer 2 æg 50 g. Havregryn 30 g. Kokosfibermel 60 g. Mandelmel 1 tsk bagepulver Vanilje 50 g. mørk chokolade Mandler Bananer kørers igennem minihakkeren og blandes med æg i en anden skål. Havregrynene kørers også igennem minihakkeren. Alle ingredienserne blandes sammen. Bages 35-40 minutter ved 180 grader.

41 Paleo Breakfasts That Aren't Eggs #paleo #breakfast #recipes http://greatist.com/eat/paleo-breakfast-recipes Repinned by http://barvivo.com/

41 Paleo Breakfasts That Aren't Eggs

No grains? No dairy? No problem with these healthy and delicious Paleo recipes for waffles, muffins, casseroles, and much more.

Proteinbanankage. 4 æg 3 modne bananer (cirka 250-300 gram) 100 gram vaniljeproteinpulver 45 gram havregryn 1 tsk bagepulver 1 dl skummetmælk 85 gram mørk chokolade (mindst 70% kakaoindhold)  Fremgangsmåde:  Forvarm ovnen på 175 grader. Mos bananerne med en gaffel og tilsæt resten undtagen chokoladen. Bages i et ovnfast fad i cirka 40 minutter (175 grader). Når man kan stikke en gaffel i kagen, uden der kommer dej på den er den færdig, stil den derefter til afkøling.

Proteinbanankage. 4 æg 3 modne bananer (cirka 250-300 gram) 100 gram vaniljeproteinpulver 45 gram havregryn 1 tsk bagepulver 1 dl skummetmælk 85 gram mørk chokolade (mindst 70% kakaoindhold) Fremgangsmåde: Forvarm ovnen på 175 grader. Mos bananerne med en gaffel og tilsæt resten undtagen chokoladen. Bages i et ovnfast fad i cirka 40 minutter (175 grader). Når man kan stikke en gaffel i kagen, uden der kommer dej på den er den færdig, stil den derefter til afkøling.

Proteinkage  morgenkage (kan også laves til havregrød eller pandekager): 150 gram æggehvider 30 gram proteinpulver 0,5 æble Lidt sødemiddel 30 gram havregryn Alle ingredienserne blendes og kommes i en bageform. Drys med 10 gram hakkede mandler og eventuelt lidt kanel. Bag i ovnen i 15-25 minutter ved 175 grader.

Proteinkage morgenkage (kan også laves til havregrød eller pandekager): 150 gram æggehvider 30 gram proteinpulver 0,5 æble Lidt sødemiddel 30 gram havregryn Alle ingredienserne blendes og kommes i en bageform. Drys med 10 gram hakkede mandler og eventuelt lidt kanel. Bag i ovnen i 15-25 minutter ved 175 grader.

Stenaldermix muffins: 300g stenaldermixblanding, 1,5 tsk havsalt, 4 æg, 1/5 dl olivenolie, 2-3 spsk agave nektar, 1,5 dl rosiner/tranebær/andre tørrede frugter, 60-70 g mørkchokolade. Bagt i ovnen ved 160 grader i 15-20 minutter eller til de er faste.

Stenaldermix muffins: 300g stenaldermixblanding, 1,5 tsk havsalt, 4 æg, 1/5 dl olivenolie, 2-3 spsk agave nektar, 1,5 dl rosiner/tranebær/andre tørrede frugter, 60-70 g mørkchokolade. Bagt i ovnen ved 160 grader i 15-20 minutter eller til de er faste.

bananbrød:  5 små bananer 3 æg 1,5 tsk vaniljepulver (@urtekram) 1 tsk bagepulver  100 gram kokosmel (@sukrin.dk) 150 g mandelmel 100 g mørk chokolade m Fremgangsmåde:  Blend bananer, til det er som mos. Bland bananmos, kokosmel, mandelmel, æg, vaniljepulver og bagepulver sammen. Hak mørkt chokolade groft og kom i dejen. Kom bagepapir i en rugbrødsform. Kom dejen heri og bag ved 180 grader i ca. 30 minutter.

bananbrød: 5 små bananer 3 æg 1,5 tsk vaniljepulver (@urtekram) 1 tsk bagepulver 100 gram kokosmel (@sukrin.dk) 150 g mandelmel 100 g mørk chokolade m Fremgangsmåde: Blend bananer, til det er som mos. Bland bananmos, kokosmel, mandelmel, æg, vaniljepulver og bagepulver sammen. Hak mørkt chokolade groft og kom i dejen. Kom bagepapir i en rugbrødsform. Kom dejen heri og bag ved 180 grader i ca. 30 minutter.

Pinterest
Search