Udforsk disse idéer og meget mere!

170 g edamamebønner (fra frost optøet med kogende vand), 4 spsk zero melis, 10 g kokosolie, 2 spsk affedtet kokosmel, 1 tsk bagepulver, 15 g mørk chokolade, 10 g letmælk, 1 pipette zero drops med vanilje og 1 revet æble. Blend bønner til en blød dej. Bland resten af ingredienserne i pånær chokolade. Hak til sidst chokoladen i. Bages ved 170 grader i 30 minutter.

170 g edamamebønner (fra frost optøet med kogende vand), 4 spsk zero melis, 10 g kokosolie, 2 spsk affedtet kokosmel, 1 tsk bagepulver, 15 g mørk chokolade, 10 g letmælk, 1 pipette zero drops med vanilje og 1 revet æble. Blend bønner til en blød dej. Bland resten af ingredienserne i pånær chokolade. Hak til sidst chokoladen i. Bages ved 170 grader i 30 minutter.

Mumie pølsebrød

Mumie pølsebrød

Frokost: En grøntsagsbolle af broccoli og knoldselleri (mix af æg, fiber husk, og blendede grøntsager). Med skinke og smørelse.

Frokost: En grøntsagsbolle af broccoli og knoldselleri (mix af æg, fiber husk, og blendede grøntsager). Med skinke og smørelse.

Frokost: bruges som brød. 3 æg, 150 g spinat, 1 banan, 2 spsk havregryn, 2 spsk husk og 1 tsk vaniljepulver -  alt blendes, spredes ud på en bageplade og bages ved 200 grader i ovnen i ca. 8 minutter

Frokost: bruges som brød. 3 æg, 150 g spinat, 1 banan, 2 spsk havregryn, 2 spsk husk og 1 tsk vaniljepulver - alt blendes, spredes ud på en bageplade og bages ved 200 grader i ovnen i ca. 8 minutter

Broccoliboller 1 broccolihoved 2 æg 2 hvider 6 spsk mandelmel  1,5 tsk bagepulver Lidt salt 1 dl havregryn 1 spsk fiberhusk Tænd ovnen på 180 grader. Skær broccolihoved i små buketter, hæld kogende vand over  og lad det stå i 2-3min. Hæld vandet fra og blend broccolien til en masse. Bland broccoli massen sammen med de andre ingredienser. Form bollerne på en bageplade og drys evt chiafrø på. Bages i ovnen i 25min.

Broccoliboller 1 broccolihoved 2 æg 2 hvider 6 spsk mandelmel 1,5 tsk bagepulver Lidt salt 1 dl havregryn 1 spsk fiberhusk Tænd ovnen på 180 grader. Skær broccolihoved i små buketter, hæld kogende vand over og lad det stå i 2-3min. Hæld vandet fra og blend broccolien til en masse. Bland broccoli massen sammen med de andre ingredienser. Form bollerne på en bageplade og drys evt chiafrø på. Bages i ovnen i 25min.

Gulerods-/broccoli-pølsehorn!  Alt, du skal bruge, er: gulerødder, broccoli, hvedeklid/HUSK-fibre, æg, salt, peber og kyllinge-(eller andre slags)pølser. Tager under en time fra du sætter kniven i guleroden til du sætter tænderne i godbidderne; så er der ingen undskyldninger!  I baggrunden har jeg mixet et stenalderbrød sammen og kommet lækker laks på toppen.

Gulerods-/broccoli-pølsehorn! Alt, du skal bruge, er: gulerødder, broccoli, hvedeklid/HUSK-fibre, æg, salt, peber og kyllinge-(eller andre slags)pølser. Tager under en time fra du sætter kniven i guleroden til du sætter tænderne i godbidderne; så er der ingen undskyldninger! I baggrunden har jeg mixet et stenalderbrød sammen og kommet lækker laks på toppen.

Baker Turns Loaves of Bread into Adorably Sleepy “Catloaf” - My Modern Met

Baker Turns Loaves of Bread into Adorably Sleepy "Catloaf"

Baker Turns Loaves of Bread into Adorably Sleepy “Catloaf” - My Modern Met

Bananbrød:  4 æg 1 dl sukker 1⁄2 dl olie 2 dl hvid hvedemel 1 tsk. bagepulver 3 modne bananer 50 g mørk chokolade  Pisk æggene til en luftig æggesnaps sammen med sukker. Bland mel og bagepulver. Vend det sammen med æggesnapsen uden at slå luften ud af æggene. Tilsæt olien Mos bananerne og vend dem i dejen. Hæld dejen i en rugbrødsform eller anden kageform. Bag i ovnen ved 170 grader 40 minutter.

Bananbrød: 4 æg 1 dl sukker 1⁄2 dl olie 2 dl hvid hvedemel 1 tsk. bagepulver 3 modne bananer 50 g mørk chokolade Pisk æggene til en luftig æggesnaps sammen med sukker. Bland mel og bagepulver. Vend det sammen med æggesnapsen uden at slå luften ud af æggene. Tilsæt olien Mos bananerne og vend dem i dejen. Hæld dejen i en rugbrødsform eller anden kageform. Bag i ovnen ved 170 grader 40 minutter.

Broccoli Chicken Muffins: 1/2 buket broccoli, 1 æg, 50g havregryn, krydderier, purløg, 1 spsk. hytteost/skyr, vand (hvis dejen bliver for tør), kylling. ▶️ Skær den mængde kylling du ønsker i små tern og steg på panden et par minutter så den får lidt farve. Blend alle de andre ingredienser i en foodprocesser. Tilsæt kyllingen og rør rundt. Hæld dejen i muffinforme. Bages 15-20 minutter ved 190 grader

Broccoli Chicken Muffins: 1/2 buket broccoli, 1 æg, 50g havregryn, krydderier, purløg, 1 spsk. hytteost/skyr, vand (hvis dejen bliver for tør), kylling. ▶️ Skær den mængde kylling du ønsker i små tern og steg på panden et par minutter så den får lidt farve. Blend alle de andre ingredienser i en foodprocesser. Tilsæt kyllingen og rør rundt. Hæld dejen i muffinforme. Bages 15-20 minutter ved 190 grader

Grøntsags pizzasnegle: Bund: 3 æg, 3 spsk Husk, 450g finthakket/blendet grøntsager (hvidkål) oregano salt og peber  Fyld: Ketchup (sukkerfri fra Lidl) kalkunstrimler, revet ost (cheasy 10%) ➡️Rør dejen sammen og lad stå i 5-10 min, så frøskallerne (Husk) har suget væde. Mos dejen på bageplade. bag ved 175g i 15-20 min. Smør derefter ketchup på og top med kalkun og ost. Rul sammen ved hjælp af bagepapiret. Skær snegle og kom i muffinform. Top med oregano og ost. Bag igen 10 min ved 175g

Grøntsags pizzasnegle: Bund: 3 æg, 3 spsk Husk, 450g finthakket/blendet grøntsager (hvidkål) oregano salt og peber Fyld: Ketchup (sukkerfri fra Lidl) kalkunstrimler, revet ost (cheasy 10%) ➡️Rør dejen sammen og lad stå i 5-10 min, så frøskallerne (Husk) har suget væde. Mos dejen på bageplade. bag ved 175g i 15-20 min. Smør derefter ketchup på og top med kalkun og ost. Rul sammen ved hjælp af bagepapiret. Skær snegle og kom i muffinform. Top med oregano og ost. Bag igen 10 min ved 175g

Pinterest
Søg