Udforsk disse idéer og meget mere!

En skattenedsættelse på et par procent eller et års senere pension afgør ikke…
It’s simply not true that as wages go up, jobs go down. But trickle-downers need people to believe it.
Undskyldning til 'underklassen' Min tungsindighed blev sibirisk i vælde ved at…
IMF: Lønstigninger til de fattigste giver vækst | Nyheder | DR
Dedikerede medarbejdere er nøglen bag en velfungerende offentlig sektor. Derfor skal vi lytte de forslag, der kommer fra sygeplejersken, socialrådgiveren og SKAT-medarbejderen – ikke til bankdirektøren i Schweiz.
Psykosociale og økonomiske problemer begynder lang tid før, folk ryger på gaden. Vi er nødt til at forholde os til de bagvedliggende årsager til hjemløshed, skriver Henrik Appel. –
At ytringsfriheden er under pres, fik hjemmesygeplejerske Lise Müller at føle, da hun på Facebook skrev om sine frustrationer over alt for mange omstruktureringer og opsigelser i hjemmeplejen. Hun fik 13 minutter til at møde op på sin leders kontor, hvor hun fik læst og påskrevet, hvor meget hun tog fejl, og at hun ikke skulle bruge sine kollegaer til egen politisk promovering.
”Vi er ikke bevidste om vores egen styrke som borgere. Vi skal som borgere sidde med ved bordet og tale vores sag,” siger Andreas Lloyd.
I en ny bog fortæller 40-årige Karina Pedersen om sin opvækst i underklassen…
Den såkaldte bondegårdsregel betyder, at stuehuse på landbrugsejendomme beksattes op til tyve gange lempeligere end et parcelhus på en lignende grund. Kommission foreslår reglen afskaffet, men Venstre afviser.
Pinterest
Søg