When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.
Denne spændende lampe er lavet ud af engangskrus, som er limet sammen med en limpistol. Det kræver lidt tålmodighed, og man skal være lidt opmærksom på, at limpistolen ikke varmer for meget, for så kan man risikere, at man brænder hul i plastikket. Ideen til denne flotte og moderne lampe stammer fra bloggen Chaplines Verden, hvor vi har fået lov til at låne ideen, og hvor billederne stammer fra. Creative Crafts, Diy And Crafts, Arts And Crafts, Plastic Cups, Diy Signs, Paper Flowers, Ballon, Novelty Lamp, Table Lamp
Save
From
1000ideer.dk

Spændende lampeskærm af engangskrus

Denne spændende lampe er lavet ud af engangskrus, som er limet sammen med en limpistol. Det kræver lidt tålmodighed, og man skal være lidt opmærksom på, at limpistolen ikke varmer for meget, for så kan man risikere, at man brænder hul i plastikket. Ideen til denne flotte og moderne lampe stammer fra bloggen Chaplines Verden, hvor vi har fået lov til at låne ideen, og hvor billederne stammer fra.
lenastorm142
Lena Storm
4k followers

Comments