Hvad skal vi bage?: Græskar-rug-rundstykker

Explore related topics

Jeg er vokset op med hjemmebagt rugbrød. Gennem hele min barndom har min mor bagt 4 store rugbrød ca. hver 14. dag – det ene blev taget i brug med det samme og de resterende 3 blev frosset ned og taget op et ad gangen. Derfor kan det også undre mig, at jeg ikke selv …

Jeg er vokset op med hjemmebagt rugbrød. Gennem hele min barndom har min mor bagt 4 store rugbrød ca. hver 14. dag – det ene blev taget i brug med det samme og de resterende 3 blev frosset ned og taget op et ad gangen. Derfor kan det også undre mig, at jeg ikke selv …

Sent hjemme. Hverdag. Madrester der skal varmes. På 3. dagen. Øv. Solen skinner. Kan vi ikke peppe den hverdagsmenu lidt op, bare lidt? Jo da! Vi kan da lave et rasende hurtigt hvidløgsbrød á la dette ? Jep

Quick garlic bread with rolled oats [in Danish]

Hvad skal vi bage?: Filonebrød med groft durum mel

Hvad skal vi bage?: Filonebrød med groft durum mel

Pivlækre hjemmebagte havregrynsboller. Undgå tørre og kompakte boller, brug danskvand og yoghurt i dejen. (Recipe in Danish)

Havregrynsboller med græsk yoghurt

Brød opskrift Grennessminde 5 dl  vand 10 g  gær 400 g  sigtet hvedemel (brug gerne én med højt protein indhold, 10-12%) 200 g  fuldkornshvedemel eller grahamsmel 15 g  salt

Brød opskrift Grennessminde

Brød opskrift Grennessminde 5 dl vand 10 g gær 400 g sigtet hvedemel (brug gerne én med højt protein indhold, 10-12%) 200 g fuldkornshvedemel eller grahamsmel 15 g salt

Æble-marcipantærte

Æble-marcipantærte

Evas Køkken: Verdens bedste fastelavnsboller med marcipanremonce

Evas Køkken: Verdens bedste fastelavnsboller med marcipanremonce

Gulerodsbrud, fra bogen “Meyers Bageri”, Forlaget Lindhardt og Ringhof……….

Gulerodsbrud, fra bogen “Meyers Bageri”, Forlaget Lindhardt og Ringhof……….

Super nem opskrift på lækre velduftende krydderboller, som er en sand klassiker på morgenbordet i weekenden. Deles, ristes og spises med rigeligt smør

Super nem opskrift på lækre velduftende krydderboller, som er en sand klassiker på morgenbordet i weekenden. Deles, ristes og spises med rigeligt smør

Koldhævede boller (foodserviceprojekt) 5 dl koldt vand 20 g gær 3-4 dl hvedemel 5 dl grahamsmel 1 dl ruggryn/hørfrø/havregryn/nødder/frø 1 tsk salt

Koldhævede boller

Koldhævede boller (foodserviceprojekt) 5 dl koldt vand 20 g gær 3-4 dl hvedemel 5 dl grahamsmel 1 dl ruggryn/hørfrø/havregryn/nødder/frø 1 tsk salt

Hvad skal vi bage?: Græskar-rug-rundstykker

Hvad skal vi bage?: Græskar-rug-rundstykker

Pinterest
Search