Udforsk disse idéer og meget mere!

Udforsk beslægtede emner

LCHF - Den omvendte verden: Banankager m. chokolade og hasselnødder

LCHF - Den omvendte verden: Banankager m. chokolade og hasselnødder

Grøntsagsfladbrød af broccolistok -

Grøntsagsfladbrød af broccolistok -

Svineskank med rosmarin og hvidløg

Svineskank med rosmarin og hvidløg

Tunfrikadeller med broccolimos og tomatsauce

Tunfrikadeller med broccolimos og tomatsauce

Brunchpandekager m hytteost

Brunchpandekager m hytteost

Tunfrikadeller

Tunfrikadeller

Sukkerfrie og kalorielette squash-kager

Sukkerfrie og kalorielette squash-kager

Ingredienser til 15 stk 50 g smeltet smør 2 æg 200 g kokosmel 150 g mørk chokolade (70-85%) ½ tsk vaniljepulver  Sådan Smelt smøret ved lav varme. Pisk æggene godt sammen og tilsæt det smeltede smør, kokosmelet og vaniljepulveret. Tilsæt lidt sødning, hvis du vil have en sødere version. Hæld massen over i en lille bageform beklædt med bagepapir og bag den i ca. 20 min. ved 175 grader.  Lad den køle lidt, imens du smelter chokoladen over vandbad. Hæld den smeltede chokolade over kagen o

Ingredienser til 15 stk 50 g smeltet smør 2 æg 200 g kokosmel 150 g mørk chokolade (70-85%) ½ tsk vaniljepulver Sådan Smelt smøret ved lav varme. Pisk æggene godt sammen og tilsæt det smeltede smør, kokosmelet og vaniljepulveret. Tilsæt lidt sødning, hvis du vil have en sødere version. Hæld massen over i en lille bageform beklædt med bagepapir og bag den i ca. 20 min. ved 175 grader. Lad den køle lidt, imens du smelter chokoladen over vandbad. Hæld den smeltede chokolade over kagen o

chokoladebrownies uden gluten og raffineret sukker.

chokoladebrownies uden gluten og raffineret sukker.

Lynstegt broccoli med lime, koriander og peanuts

Lynstegt broccoli med lime, koriander og peanuts

Pinterest
Søg