Udforsk disse idéer og meget mere!

Udforsk beslægtede emner

Charlottes Køkken: Tomatsauce med basilikum og chorizo

Charlottes Køkken: Tomatsauce med basilikum og chorizo

Charlottes Køkken: Kyllingespyd med peanutdip og gulerodssalat

Charlottes Køkken: Kyllingespyd med peanutdip og gulerodssalat

Charlottes Køkken: Canneloni med spinat og ricotta

Charlottes Køkken: Canneloni med spinat og ricotta

Charlottes Køkken: Peberfrugtsalat med feta og mandler

Charlottes Køkken: Peberfrugtsalat med feta og mandler

Charlottes Køkken: Grillede asparges med Høgelund og hindbær

Charlottes Køkken: Grillede asparges med Høgelund og hindbær

Charlottes Køkken: Burger med grøn peberfrugtrelish og kandiseret bacon

Charlottes Køkken: Burger med grøn peberfrugtrelish og kandiseret bacon

Aspargestærte med Arla Unika Cremefraiche og Gammel Knas

Aspargestærte med Arla Unika Cremefraiche og Gammel Knas

Charlottes Køkken: Hokkaidosuppe med rå forårsruller

Charlottes Køkken: Hokkaidosuppe med rå forårsruller

Charlottes Køkken: Varme gedeostehapsere med rosmarin og paradisæbleg...

Charlottes Køkken: Varme gedeostehapsere med rosmarin og paradisæbleg...

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis  Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad.  Fløden piskes til flødeskum.  Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim.  Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Pinterest
Søg