Explore Danish Food, Mad, and more!

Mad & Have - Camillas andet liv: Rødkålsalat - simpel med appelsin og solbæreddike

Mad & Have - Camillas andet liv: Rødkålsalat - simpel med appelsin og solbæreddike

Skidne æg

Mormormad: Varm op til påsken med skidne æg (recipe in Danish)

Ja, I skal da i hvert fald ikke beskylde mig for at ligge på den lade side, når det kommer til at tage fat på de der nytårsforsæt dér! Allerede den 2. januar kunne jeg sætte hak ved et af punkterne…

Ja, I skal da i hvert fald ikke beskylde mig for at ligge på den lade side, når det kommer til at tage fat på de der nytårsforsæt dér! Allerede den 2. januar kunne jeg sætte hak ved et af punkterne…

Mad & Have - Camillas andet liv: Klassisk fasan med brun sovs og rødkålssalat

Mad & Have - Camillas andet liv: Klassisk fasan med brun sovs og rødkålssalat

Har du først smagt de hjemmerørte fiskefrikadeller, køber du aldrig mere en færdigrørt fars. De smager bare bedre, af barndom, og derfor er de også blandt vores hverdagsfavoritter.

Har du først smagt de hjemmerørte fiskefrikadeller, køber du aldrig mere en færdigrørt fars. De smager bare bedre, af barndom, og derfor er de også blandt vores hverdagsfavoritter.

Opskrift på nem laksepaté

Opskrift på nem laksepaté

kylling-i-sennepsauce-nem-opskrift-med-kyllingbryst

Kylling i sennepsauce - med bacon og timian

kylling-i-sennepsauce-nem-opskrift-med-kyllingbryst

En verden af smag!: Tortellini med Mascarpone og Bacon

En verden af smag!: Tortellini med Mascarpone og Bacon

Jeg har måske skrevet det før, men jeg gider altså ikke de der 1½-2 cm tynde svinekoteletter, som er den typiske tykkelse på en supermarked-kotelet. De er næsten umulige at stege ordentligt - enten får de ikke en god stegeskorpe eller så er bliver de fuldstændig dødstegte og så tørre, at....

Koteletter i senneps-flødesovs med champignon og spinat

Kartoffelsalat med ærter og radisser

Kartoffelsalat med ærter og radisser

Nem og lækker smørbagt toscakage med marcipan og sprød mandelknas. Jeg brugte brændte mandler til toppingen. Toscakagen kan serveres til dessert- og kagebord

Nem og lækker smørbagt toscakage med marcipan og sprød mandelknas. Jeg brugte brændte mandler til toppingen. Toscakagen kan serveres til dessert- og kagebord

Rabarber crumble med flødeskum : ca 5-700 gram rabarber, 125 gram smør, 2,5 dl mel, 2 dl. havregryn, 2½ dl. rørsukker, 3 tsk vanillesukker (eller 1 vanillestang) Evt. : 100 gram mandler Evt.: 100 gram marcipan Tilbehør: vanilleis, cremefraiche eller flødeskum.

Rabarber crumble med flødeskum : ca 5-700 gram rabarber, 125 gram smør, 2,5 dl mel, 2 dl. havregryn, 2½ dl. rørsukker, 3 tsk vanillesukker (eller 1 vanillestang) Evt. : 100 gram mandler Evt.: 100 gram marcipan Tilbehør: vanilleis, cremefraiche eller flødeskum.

Pinterest
Search