Explore Danish Food, Danish Cake, and more!

Der er meget langt fra eisbein og surkål til bistrokøkkenets sprængte og langtidsstegte svineskank. Glem alt om gråt, kogt kød med seje fedtkanter, og forestil dig i stedet smeltende mørt, saftigt og trevlet kød med knasende sprød overflade. I virkeligheden er en langtidsbagt svineskank det, …

Der er meget langt fra eisbein og surkål til bistrokøkkenets sprængte og langtidsstegte svineskank. Glem alt om gråt, kogt kød med seje fedtkanter, og forestil dig i stedet smeltende mørt, saftigt og trevlet kød med knasende sprød overflade. I virkeligheden er en langtidsbagt svineskank det, …

Server en julekage, der får dine julegæsters tænder til at løbe i vand. Denne søde julekage med marcipan, citroncreme og kokos fortjener en plads på kaffebordet i december.

Server en julekage, der får dine julegæsters tænder til at løbe i vand.

Citron marcipan med hvid chokolade

watering my chin over this :: Citron marcipan med hvid chokolade

Jordbær sæsonen lakker mod ende , eller det er vist ved at være et stykke tid siden ihvertfald hvis vi snakker danske jordbær. For 14 dag...

Jordbær sæsonen lakker mod ende , eller det er vist ved at være et stykke tid siden ihvertfald hvis vi snakker danske jordbær. For 14 dag...

En nem og hurtig opskrift på en svampet kanelsnegle-kage med remonce og glasur. Se opskriften her

En nem og hurtig opskrift på en svampet kanelsnegle-kage med remonce og glasur. Se opskriften her

Pinterest
Search