Explore Food Cakes, Danish Food, and more!

Opskrift på lækre gammeldags kærnemælkshorn med remonce. Bagt på den traditionelle måde med gær, smør og marcipan. Find opskriften her.

Kærnemælkshorn – en klassiker

Vores favorittærte er en ægte klassiker, der altid frister i bagervinduer landet over, men som man sagtens kan bage selv.

Vores favorittærte er en ægte klassiker, der altid frister i bagervinduer landet over, men som man sagtens kan bage selv.

Jeg skylder vist efterhånden en fredagskage eller to. Konceptet har ligesom ikke været så stabilt de seneste måneder, som det plejer. Men jul og ferie til Den dominikanske Republik har taget en del af min opmærksomhed og køkkentid, for den sags skyld. Ergo har jeg faktisk også snydt ....

Jeg skylder vist efterhånden en fredagskage eller to. Konceptet har ligesom ikke været så stabilt de seneste måneder, som det plejer. Men jul og ferie til Den dominikanske Republik har taget en del af min opmærksomhed og køkkentid, for den sags skyld. Ergo har jeg faktisk også snydt ....

Gulerodskage bliver ekstra svampet og lækker med marcipan. Pynt den med flødeosttopping eller bare glasur - så er der serveret. Find opskrift og billeder her.

Gulerodskage med marcipan – en skøn svampet sag

Hvid chokoladebrownie med rabarber

Hvid chokoladebrownie med rabarber (cutecarbs.com)

Brombærkager med creme og hvid chokoladeskal (chocolate, blackberry, and walnut truffles in white chocolate shell. Recipe in Danish)

Brombærkager med creme og hvid chokoladeskal (chocolate, blackberry, and walnut truffles in white chocolate shell. Recipe in Danish)

Denne Daim islagkage har efterhånden snart været et fast indslag til fødselsdage og gæstemiddage igennem de seneste 15 år. Den er blevet forfinet ifht. den oprindelige opskrift, og er en skøn, velsmagende dessert, som falder i god jord hos de fleste. Den smager som en million og leder tankerne hen på en kompleks tilberedning, som kun er forbeholdt…

Denne Daim islagkage har efterhånden snart været et fast indslag til fødselsdage og gæstemiddage igennem de seneste 15 år. Den er blevet forfinet ifht. den oprindelige opskrift, og er en skøn, velsmagende dessert, som falder i god jord hos de fleste. Den smager som en million og leder tankerne hen på en kompleks tilberedning, som kun er forbeholdt…

Det ultimative konfektstykke

julekonfekt (Christmas candies), recipes in Danish from Odense Marcipan

Pinterest
Search