Udforsk disse idéer og meget mere!

Udforsk beslægtede emner

Småkager - Dinamarca

Småkager - Dinamarca

Fastelavnsboller

Fastelavnsboller

Snobrød. 250 g. mel, 1/2 tsk. salt, 1/2 tsk. bagepulver, 1 tsk. margarine og 1 1/2 dl. mælk. Bland det tørre og spæd med mælk lidt efter lidt. Dejen skal være sej. Bages ved at rulle en pølse af lidt dej, sno det rundt om en pind. Når brødet slipper pinden efter ca. 15 - 20 min. er det færdig. Kan fyldes med syltetøj.

Snobrød. 250 g. mel, 1/2 tsk. salt, 1/2 tsk. bagepulver, 1 tsk. margarine og 1 1/2 dl. mælk. Bland det tørre og spæd med mælk lidt efter lidt. Dejen skal være sej. Bages ved at rulle en pølse af lidt dej, sno det rundt om en pind. Når brødet slipper pinden efter ca. 15 - 20 min. er det færdig. Kan fyldes med syltetøj.

Krydrede pebernødder

Krydrede pebernødder

Othellokage, a cake which originated in Denmark. From the Noget om Mad blog (in Danish).

Othellokage, a cake which originated in Denmark. From the Noget om Mad blog (in Danish).

Opskrift på flotte marmorerede solæg til påskefrokost

Opskrift på flotte marmorerede solæg til påskefrokost

Boller op og boller ned

Boller op og boller ned

Brune Kartofler

Brune Kartofler

Høns og asparges i tarteletter   med billede Endnu en opskrift fra Alletiders Kogebog blandt tusindevis opskrifter.

Høns og asparges i tarteletter med billede Endnu en opskrift fra Alletiders Kogebog blandt tusindevis opskrifter.

Recipe in danish: Havregrynskugler :D

Recipe in danish: Havregrynskugler :D

Pinterest
Søg