Udforsk disse idéer og meget mere!

12935309_10153365193335880_1985108483_n

12935309_10153365193335880_1985108483_n

For halvanden uges tid siden lavede jeg konfekt til min familie bestående af tre ingredienser: marcipan, amarena kirsebær og hvid chokolade. Endnu et simpelt stykke konfekt – lige som jeg kan lide det. Det behøver slet ikke være svært at få noget til at smage godt. Og så synes jeg bare, det er ekstra hyggeligt,...Læs mere »

For halvanden uges tid siden lavede jeg konfekt til min familie bestående af tre ingredienser: marcipan, amarena kirsebær og hvid chokolade. Endnu et simpelt stykke konfekt – lige som jeg kan lide det. Det behøver slet ikke være svært at få noget til at smage godt. Og så synes jeg bare, det er ekstra hyggeligt,...Læs mere »

Horn med remonce (recipe in Danish)

Marcipan horn opskrift

Horn med remonce (recipe in Danish)

På det seneste har jeg eksperimenteret med, og haft held til, at fremstille en salt version af den kendte og elskede kageklassiker – rouladen. Jeg husker desværre ikke længere, hvor jeg fik ideen til den saltede roulade, i stedet for den søde fra, men i hvert fald arbejdede jeg videre på den og nu er madrouladen med salatfyld …

På det seneste har jeg eksperimenteret med, og haft held til, at fremstille en salt version af den kendte og elskede kageklassiker – rouladen. Jeg husker desværre ikke længere, hvor jeg fik ideen til den saltede roulade, i stedet for den søde fra, men i hvert fald arbejdede jeg videre på den og nu er madrouladen med salatfyld …

Honningkage med appelsin

Honningkage med appelsin

Chokoladeknas med marcipan - Smelt chokolade og nougat i en skål over vandbad. Tilsæt cornflakes og mandler og rør rundt. Riv marcipanen i og vend rundt. Læs mere

Chokoladeknas med marcipan - Smelt chokolade og nougat i en skål over vandbad. Tilsæt cornflakes og mandler og rør rundt. Riv marcipanen i og vend rundt. Læs mere

Fynsk brunsviger

Fynsk brunsviger - fugtig og snasket som den skal være

Fynsk brunsviger

Bag de lækre nøddesmåkager som Mette Blomsterberg har en særlig forkærlighed for: "Jeg elsker disse nøddesmåkager. De stammer fra min læremester Jørgen Søgaard, hvor jeg i min læretid lavede rigtig, rigtig, rigtig mange af dem. Bag rigeligt – de smager fantastisk”

Bag de lækre nøddesmåkager som Mette Blomsterberg har en særlig forkærlighed for: "Jeg elsker disse nøddesmåkager. De stammer fra min læremester Jørgen Søgaard, hvor jeg i min læretid lavede rigtig, rigtig, rigtig mange af dem. Bag rigeligt – de smager fantastisk”

Ben & Jerrys kæmpe cookies

Ben & Jerrys kæmpe cookies

grønkålssalat med figner| www.juliekarla.dk

grønkålssalat med figner| www.juliekarla.dk

Pinterest
Søg