Explore Vand and more!

2 pers.    1 hel fersk kylling   1 løg   Salt   Peber   4 dl vand   4 stk. gulerødder   En halv selleriknold   4 stk. persillerødder     Fu...

2 pers. 1 hel fersk kylling 1 løg Salt Peber 4 dl vand 4 stk. gulerødder En halv selleriknold 4 stk. persillerødder Fu...

Stegt and i stegeso, billede 4

Stegt and i stegeso, billede 4

I morgen er det Mortensaften, men, som i TV-køkkenet, har jeg snydt og forberedt anden i god tid. I morgen venter en aftenvagt og ambitionerne om en langtidsstegt andesteg harmonerer ikke med en lang

Saftig langtidsstegt andesteg i Römertopf

I morgen er det Mortensaften, men, som i TV-køkkenet, har jeg snydt og forberedt anden i god tid. I morgen venter en aftenvagt og ambitionerne om en langtidsstegt andesteg harmonerer ikke med en lang

Svinekæber i Rømertopf | Mathiesens Mad

Svinekæber i Rømertopf | Mathiesens Mad

Denne opskrift er så nem og hurtig, at det er en ren fryd! Man kan stort set putte i hvad man ønsker og bryder sig om, så dette skal blot ses som en inspiration! Jeg vil stærkt anbefale kogebogen, som jeg har henvist til længere oppe, hvis man ikke ved hvad pokker man skal putte i sin topf.

Denne opskrift er så nem og hurtig, at det er en ren fryd! Man kan stort set putte i hvad man ønsker og bryder sig om, så dette skal blot ses som en inspiration! Jeg vil stærkt anbefale kogebogen, som jeg har henvist til længere oppe, hvis man ikke ved hvad pokker man skal putte i sin topf.

Fyldt Mørbrad   Mørbrad Bacon eller lufttørret skinke Oliven sorte Rød pesto Mozarella ost salt peber  Sådan gør du:  Rens din mørbrad af for sener og bimørbrad. skær en cm snit ned i mørbraden på langs. Skaær igen i bunden af det første snit i 45 grader ud imod ydersiden. Fortsæt på denne måde med at skære imens mørbraden rulles, sådan at du til sidst har et flad stykke kød der er ca. 0,5 til 0,75 cm tykt. Gerne uden at skære igennem så der er huld i kødet. Så skal det baneks let

Fyldt Mørbrad Mørbrad Bacon eller lufttørret skinke Oliven sorte Rød pesto Mozarella ost salt peber Sådan gør du: Rens din mørbrad af for sener og bimørbrad. skær en cm snit ned i mørbraden på langs. Skaær igen i bunden af det første snit i 45 grader ud imod ydersiden. Fortsæt på denne måde med at skære imens mørbraden rulles, sådan at du til sidst har et flad stykke kød der er ca. 0,5 til 0,75 cm tykt. Gerne uden at skære igennem så der er huld i kødet. Så skal det baneks let

En af de opskrifter, som jeg er mest glad for, er denne på italiensk kødgryde med himmelsk sauce. En fantastisk simreret, som du skal prøve. italiensk kødgryde med himmelsk sauce laves med fedtmarm…

En af de opskrifter, som jeg er mest glad for, er denne på italiensk kødgryde med himmelsk sauce. En fantastisk simreret, som du skal prøve. italiensk kødgryde med himmelsk sauce laves med fedtmarm…

Svensk mørbrad

Svensk mørbrad

Jeg elsker at lave simremad om vinteren i min gode gamle Römertopf stegeso. Det har min betænksomme svigersøn opdaget, så han forærede mig i julegave  “Frem med stegesoen” af Hanne Birg…

Oksegryde i stegeso med jordskokker og syltede tomater - simremad

Mørbradfadet har jeg fået mange gange ved mormor og ja, det er syndigt med både fløde og flødeost – men det er godt – rigtig godt. Mormors mørbradfad med æbler 3-4 pers. 1 svinemørbrad 200 g bacon i tern 1 stort hakket løg 1 stort æble i...Læs Mere »

Mormors mørbradfad med æbler

Mørbradfadet har jeg fået mange gange ved mormor og ja, det er syndigt med både fløde og flødeost – men det er godt – rigtig godt. Mormors mørbradfad med æbler 3-4 pers. 1 svinemørbrad 200 g bacon i tern 1 stort hakket løg 1 stort æble i...Læs Mere »

Brug dette eddiketrick når du skal lave verdens bedste pommes frites i ovn. Det giver dig meget sprøde pommes frites direkte fra ovnen. Verdens bedste pommes frites i ovn laver du med denne opskrif…

Brug dette eddiketrick når du skal lave verdens bedste pommes frites i ovn. Det giver dig meget sprøde pommes frites direkte fra ovnen. Verdens bedste pommes frites i ovn laver du med denne opskrif…

Pinterest
Search