Udforsk disse idéer og meget mere!

X
Hammershøi Tallerken Hvid Stor   Kählers Hammershøi-stel er perfekt til både hverdag og fest. Denne elegante, store tallerken er en smuk detalje på aftensbordet til hverdag og kan være prikken over i’et på det festlige bord ved særlige højtider. De diskrete riller giver stellet ekstra elegance, og tallerkenens tyngde får keramikken til at svæve lidt hen over bordet. Hammershøi er et tidløst stel, som kan samles og glæde hele livet.

Hammershøi Tallerken Hvid Stor Kählers Hammershøi-stel er perfekt til både hverdag og fest. Denne elegante, store tallerken er en smuk detalje på aftensbordet til hverdag og kan være prikken over i’et på det festlige bord ved særlige højtider. De diskrete riller giver stellet ekstra elegance, og tallerkenens tyngde får keramikken til at svæve lidt hen over bordet. Hammershøi er et tidløst stel, som kan samles og glæde hele livet.

Hammershøi Ovnfast fad Hvid Lille

Hammershøi Ovnfast fad Hvid Lille

Kähler Platte  20 cm 1 stk.

Kähler Platte 20 cm 1 stk.

Green Comfort Hjemmesko str. 39

Green Comfort Hjemmesko str. 39

Hammershøi Tallerken Hvid Mellem   Denne hvide Hammershøi-tallerken i størrelsen mellem er perfekt til det lækre frokostbord eller som smuk præsentation af en helt særlig forret. Hammershøi er det oplagte hverdagsstel, men er samtidig så elegant, at det kan være den ekstra detalje på et smukt opdækket bord til festlige lejligheder. Det smukke stel er løftet en smule fra bordet, såkeramikken fremstår stabilt med en let svævende elegance.

Hammershøi Tallerken Hvid Mellem Denne hvide Hammershøi-tallerken i størrelsen mellem er perfekt til det lækre frokostbord eller som smuk præsentation af en helt særlig forret. Hammershøi er det oplagte hverdagsstel, men er samtidig så elegant, at det kan være den ekstra detalje på et smukt opdækket bord til festlige lejligheder. Det smukke stel er løftet en smule fra bordet, såkeramikken fremstår stabilt med en let svævende elegance.

Hammershøi Tallerken Hvid Lille  Noe å ønske seg!  Denne lille, hvide tallerken fra Kählers Hammershøi-serien er perfekt som desserttallerken eller frokosttallerken. Eller måske til præsentation af søde lækkerier til kaffen? Tallerknerne fås i tre forskellige størrelser, og derfor kan du sammensætte dit helt eget stel efter behov. Du kan samtidig matche med de andre Hammershøi-elementer, som fås i flere smukke farver, og på den måde skabe dit helt eget personlige stel.

Hammershøi Tallerken Hvid Lille Noe å ønske seg! Denne lille, hvide tallerken fra Kählers Hammershøi-serien er perfekt som desserttallerken eller frokosttallerken. Eller måske til præsentation af søde lækkerier til kaffen? Tallerknerne fås i tre forskellige størrelser, og derfor kan du sammensætte dit helt eget stel efter behov. Du kan samtidig matche med de andre Hammershøi-elementer, som fås i flere smukke farver, og på den måde skabe dit helt eget personlige stel.

Gucci Rush 2 Eau De Toilette 50 ml.

Gucci Rush 2 Eau De Toilette 50 ml.

Bjørn Wiinblad termokop, 31 cl, blå

Bjørn Wiinblad termokop, 31 cl, blå

Kähler Hammershøi skål, Ø17 cm, antracit

Kähler Hammershøi skål, Ø17 cm, antracit

Pinterest
Søg