Udforsk disse idéer og meget mere!

Låvises mad: Æblechutney.

Låvises mad: Æblechutney.

Låvises mad: Løgmarmelade

Låvises mad: Løgmarmelade

Låvises mad: Løgmarmelade...

Låvises mad: Løgmarmelade...

How To Make Mayonnaise with an Immersion Blender — Cooking Lessons from The Kitchn

How To Make Mayonnaise with an Immersion Blender

How To Make Mayonnaise with an Immersion Blender — Cooking Lessons from The Kitchn

Red peppers, tomatoes, garlic, and onions all come together in this spicy jam by The Wimpy Vegetarian. #SundaySupper

Red Pepper Jam

Red peppers, tomatoes, garlic, and onions all come together in this spicy jam by The Wimpy Vegetarian. #SundaySupper

Blog om mad, mad og mere mad...  - og så en lille smule malerier og høstanemoner!

Blog om mad, mad og mere mad... - og så en lille smule malerier og høstanemoner!

Rabarber er en dejlig sommerråvare, som kan laves til en lækker marmelade. Få opskriften på den lækreste rabarbermarmelade her!

Rabarber er en dejlig sommerråvare, som kan laves til en lækker marmelade. Få opskriften på den lækreste rabarbermarmelade her!

Bites by Berg: Ovnstegte gulerødder med citrus, sirup, hvidløg og timian

Bites by Berg: Ovnstegte gulerødder med citrus, sirup, hvidløg og timian

Så er syltningen ved at være overstået for denne gang – i hvert fald den del af syltningen der inkluderer eddike og grønsager. Normalt laver jeg en portion syltede drueagurker, men i år har jeg desuden syltet rødbeder for første gang og så har jeg lavet en portion syltede asier. Det gjorde jeg faktisk også …

Så er syltningen ved at være overstået for denne gang – i hvert fald den del af syltningen der inkluderer eddike og grønsager. Normalt laver jeg en portion syltede drueagurker, men i år har jeg desuden syltet rødbeder for første gang og så har jeg lavet en portion syltede asier. Det gjorde jeg faktisk også …

Hjemmelavet ribsgelé er både ualmindeligt nemt og super hyggeligt at lave og så er ribsgelé bare eminent til efterårets og vinterens tunge retter – enten serveret i en lille skål til eksempelvis gammeldags oksesteg, vildt, andesteg og lignende eller også som smagsgiver til de brune saucer og her tænker jeg i særdeleshed på saucen til en god, gammeldags forloren …

Hjemmelavet ribsgelé er både ualmindeligt nemt og super hyggeligt at lave og så er ribsgelé bare eminent til efterårets og vinterens tunge retter – enten serveret i en lille skål til eksempelvis gammeldags oksesteg, vildt, andesteg og lignende eller også som smagsgiver til de brune saucer og her tænker jeg i særdeleshed på saucen til en god, gammeldags forloren …

Pinterest
Søg