Tinas gulerodsdessert: 100 g Daim  100 g makroner  2½ dl piskefløde  2 tsk. flormelis  3 tsk. vaniljesukker  2½ dl cremefraiche 18%  750 g revne gulerødder   Hak Daimen, knus makronerne og kom det i bunden af et tærtefad. Pisk fløden stiv med flormelis og vaniljesukker og vend cremefraichen i. Skræl gulerødderne og riv dem groft. Læg først cremen og derefter gulerødderne over makronbunden. Sæt desserten på køl i 2 timer og server.

Tinas gulerodsdessert: 100 g Daim 100 g makroner 2½ dl piskefløde 2 tsk. flormelis 3 tsk. vaniljesukker 2½ dl cremefraiche 18% 750 g revne gulerødder Hak Daimen, knus makronerne og kom det i bunden af et tærtefad. Pisk fløden stiv med flormelis og vaniljesukker og vend cremefraichen i. Skræl gulerødderne og riv dem groft. Læg først cremen og derefter gulerødderne over makronbunden. Sæt desserten på køl i 2 timer og server.

Tjek denne korte video på supersprøde og lækre Hasselback-æbler! Det lækreste, du kan lave med kanel, æbler og vaniljeis

Tjek denne korte video på supersprøde og lækre Hasselback-æbler! Det lækreste, du kan lave med kanel, æbler og vaniljeis

En nem og hurtig opskrift på en svampet kanelsnegle-kage med remonce og glasur. Se opskriften her

En nem og hurtig opskrift på en svampet kanelsnegle-kage med remonce og glasur. Se opskriften her

Roedbedesalat med Puy linser

Roedbedesalat med Puy linser

NO-BAKE “SUND” GULERODSKAGE

NO-BAKE “SUND” GULERODSKAGE

Super dejlig og simpel æbletærte med sprød smuldredej og et strejf af kanel.

Nem æbletærte med kanel og smuldredej

Super dejlig og simpel æbletærte med sprød smuldredej og et strejf af kanel.

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis  Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad.  Fløden piskes til flødeskum.  Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim.  Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Du behøver ikke lede længere! Her er den perfekte dessert til alle sommerens fester og grillaftner: Lækker mazarin med vaniljeskum og bær

Du behøver ikke lede længere! Her er den perfekte dessert til alle sommerens fester og grillaftner: Lækker mazarin med vaniljeskum og bær

91892da179b0b9bc772fc2dab3fa5875.jpg

Peras con chocotate

91892da179b0b9bc772fc2dab3fa5875.jpg

Pinterest
Søg