Udforsk disse idéer og meget mere!

Verdens bedste boller..!!! 50 g gær, 2 dl vand, 3 dl mælk, 100 g smør, 50 g sukker, 0.5 tsk groft salt, 2 æg (1 æg til dejen og 1 æg til penslingen) mel så det passer med at dejen er lidt klistret.<3

Verdens bedste boller..!!! 50 g gær, 2 dl vand, 3 dl mælk, 100 g smør, 50 g sukker, 0.5 tsk groft salt, 2 æg (1 æg til dejen og 1 æg til penslingen) mel så det passer med at dejen er lidt klistret.<3

peberkager - Google-søgning

peberkager - Google-søgning

Æbleskiver - opskrift på runde og lækre hjemmelavede æbleskiver

Æbleskiver

Æbleskiver - opskrift på runde og lækre hjemmelavede æbleskiver

Mmm... mmm...mmm! Homemade Orange Sweet Rolls #Recipe. This recipe also includes step-by-step directions on how to make the dough and the orange glaze from scratch.

Homemade Orange Sweet Rolls

Mmm... mmm...mmm! Homemade Orange Sweet Rolls #Recipe. This recipe also includes step-by-step directions on how to make the dough and the orange glaze from scratch.

Wienerbrød og Kanelsnegle

Wienerbrød og Kanelsnegle

Lækre bløde og lidt søde boller med kardemomme :-) Jeg synes fødselsdagsboller skal være store, men man kan jo bare lave dem mindre, hvis man bedre kan lide det. Det er noget af det, jeg holder all…

Lækre bløde og lidt søde boller med kardemomme :-) Jeg synes fødselsdagsboller skal være store, men man kan jo bare lave dem mindre, hvis man bedre kan lide det. Det er noget af det, jeg holder all…

Den nøddeagtige smag af birkes er prikken over i’et på det duftende morgenbrød. Af denne dej kan du bage enten boller, tebirkes eller begge delec

Den nøddeagtige smag af birkes er prikken over i’et på det duftende morgenbrød. Af denne dej kan du bage enten boller, tebirkes eller begge delec

100 g. gær 2 dl. lunken vand 5 dl. Danskvand 1 spsk. groft salt 4 spsk. sukker Hvedemel så det passer (1 1/2 kg.) 2 stk. Æg plus æg til pensling Varm ovnen op til 210 grader. Opløs gæren i den lunkne vand og tilsæt salt og sukker samt danskvand. Ælt melet i til det…

100 g. gær 2 dl. lunken vand 5 dl. Danskvand 1 spsk. groft salt 4 spsk. sukker Hvedemel så det passer (1 1/2 kg.) 2 stk. Æg plus æg til pensling Varm ovnen op til 210 grader. Opløs gæren i den lunkne vand og tilsæt salt og sukker samt danskvand. Ælt melet i til det…

Hjemmelavet Gåsebryst

Hjemmelavet Gåsebryst

Rundstykker is a Danish breakfast buns and literally means "round pieces". They are immensely popular, and dare I say, sold in every single bakery in Denmark. When I was younger and lived at home, ...

Rundstykker is a Danish breakfast buns and literally means "round pieces". They are immensely popular, and dare I say, sold in every single bakery in Denmark. When I was younger and lived at home, ...

Pinterest
Søg