Explore Vand, Fudge, and more!

Explore related topics

Verdens bedste boller..!!! 50 g gær, 2 dl vand, 3 dl mælk, 100 g smør, 50 g sukker, 0.5 tsk groft salt, 2 æg (1 æg til dejen og 1 æg til penslingen) mel så det passer med at dejen er lidt klistret.<3

Verdens bedste boller..!!! 50 g gær, 2 dl vand, 3 dl mælk, 100 g smør, 50 g sukker, 0.5 tsk groft salt, 2 æg (1 æg til dejen og 1 æg til penslingen) mel så det passer med at dejen er lidt klistret.<3

Verdens bedste boller! | elinborgardottir

Verdens bedste boller! | elinborgardottir

<p>Når det er en rigtig grå regnvejrsdag, synes jeg ikke der findes noget bedre end duften af friskbagte boller. Regn rimer på boller – basta! De her er dejlige luftige og de er som også gode at fryse ned. Af kerner, tager du bare dem du lige har, – og så er det igang med bagningen. 4 dl vand 50 gr gær ½ dl olie 1 spsk salt 1 tsk kardemomme 100 gr blandede kerner 100 gr speltmel 300 – 400 gr hvedemel Gæren røres ud i koldt vand, inden resten tilsættes. Hold lidt af melet tilbage, det skal…

<p>Når det er en rigtig grå regnvejrsdag, synes jeg ikke der findes noget bedre end duften af friskbagte boller. Regn rimer på boller – basta! De her er dejlige luftige og de er som også gode at fryse ned. Af kerner, tager du bare dem du lige har, – og så er det igang med bagningen. 4 dl vand 50 gr gær ½ dl olie 1 spsk salt 1 tsk kardemomme 100 gr blandede kerner 100 gr speltmel 300 – 400 gr hvedemel Gæren røres ud i koldt vand, inden resten tilsættes. Hold lidt af melet tilbage, det skal…

Ca. 14 stk. Kom vand i en skål og opløs gæren heri. Tilsæt olie, salt, sukker og speltmel. Ælt dernæst hvedemel i dejen. Ælt til dejen er glat og smidig. Stil dejen tildækket til hævning et lunt sted i ca. 1 time. Ælt dejen igennem på et meldrysset bord. Læg dejen tilbage i skålen. Tilsæt æg, revne gulerødder og solsikkefrø. Ælt dejen godt, den skal være godt fedtet og klistret. Fordel dejen i klumper på 2 bageplader med bagepapir. Lad bollerne hæve tildækket et lunt sted i ca. 30 min. Tryk…

Ca. 14 stk. Kom vand i en skål og opløs gæren heri. Tilsæt olie, salt, sukker og speltmel. Ælt dernæst hvedemel i dejen. Ælt til dejen er glat og smidig. Stil dejen tildækket til hævning et lunt sted i ca. 1 time. Ælt dejen igennem på et meldrysset bord. Læg dejen tilbage i skålen. Tilsæt æg, revne gulerødder og solsikkefrø. Ælt dejen godt, den skal være godt fedtet og klistret. Fordel dejen i klumper på 2 bageplader med bagepapir. Lad bollerne hæve tildækket et lunt sted i ca. 30 min. Tryk…

Thebirkes med remonce

Thebirkes med remonce

Uhm… Boller med sprød skorpe Hvem elsker ikke skønne boller med sprød skorpe? Disse langtidshævede boller med sprød skorpe er utrolig nemme at bage og er fantastiske til morgenbordet. Det allerbedste er faktisk, at dejen ikke skal æltes, men bare røres sammen. Nemmere bliver det ikke. Hvis din ovn kan indstilles til at varme op en …

Uhm… Boller med sprød skorpe Hvem elsker ikke skønne boller med sprød skorpe? Disse langtidshævede boller med sprød skorpe er utrolig nemme at bage og er fantastiske til morgenbordet. Det allerbedste er faktisk, at dejen ikke skal æltes, men bare røres sammen. Nemmere bliver det ikke. Hvis din ovn kan indstilles til at varme op en …

Nemme koldhævede boller | Emily Salomon

10 hyggelige bageprojekter til weekenden (Emily Salomon)

Oopsies an easy recipe used as an alternative to bread. Just 4 ingredients that are quick and easy to make and HEALTHY for you. Try it!

Oopsies the recipe that is the alternative to BREAD. Just 4 ingredients, easy, healthy and can be used instead of bread. Hmmm wonder how this is gonna pin it so I don't forget!

Med denne opskrift er det nemt selv at bage noget godt brød, og intet smager bedre end hjemmebag. Få her opskriften på koldhævede italienske ciabattaboller.

Med denne opskrift er det nemt selv at bage noget godt brød, og intet smager bedre end hjemmebag. Få her opskriften på koldhævede italienske ciabattaboller.

Lynhurtige Vinjett-boller

Lynhurtige Vinjett-boller

Fødselsdagsboller er lækre boller, der bør være lov ved enhver fødselsdag. Bollerne er bagt med smør og sødmælk - og er meget smagfulde. Foto: Guffeliguf.dk.

Fødselsdagsboller er lækre boller, der bør være lov ved enhver fødselsdag. Bollerne er bagt med smør og sødmælk - og er meget smagfulde. Foto: Guffeliguf.dk.

Pinterest
Search