Udforsk disse idéer og meget mere!

Udforsk beslægtede emner

Mælke Kefir Avokado Mousse | ALT OM FERMENTERING – Fermentering på den nemme måde
Probiotisk sodavand: Du skal bruge til 1 liter :150 ml valle-1 spsk rørsukker-800 ml saft/juice eller for eks friskpresset citronsaft blandet op med vand. Hæld det hele sammen i et glas med låg og tilsat evt lidt bær. Lad det stå på køkkenbordet i 2-3 dage. Låget skal være skruet på men ikke helt tæt.
Salg, opskrifter og pasningsvejledning | Vandkefir.dk
Directions on how to revive damaged water kefir grains
Råmarinerede rødløg med appelsin og timian --> Madbanditten.dk
New York style Cheesecake Smoothie, by the nutritionnist Hubert Cormier
Kimchi
How to Make Kombucha With Green Tea and Black Tea

Kombucha: How to Brew This Sparkling, Black or Green Tea Drink

Sådan bruger du mælkesyre til konservering
Pinterest
Søg