Udforsk disse idéer og meget mere!

Mia Maja SC12962A Black Mia Maja giver her deres bud på en smart hverdagssko til den friske pige. Skoen er en kombination mellem sneakeren, i form af ydersålen, og en ballerina med rem. Skoen er yderst praktisk med elastikremmen, der gør at den sidder bedre fast på foden, og gør den mere anvendelig til hverdagsbrug i skolegården og fritiden. Skoen er i tekstil og i sort/grå nuancer, der er nemme at holde pæne i farven.
Mia Maja 83172=8317 Argento/Bianco Enkel ballerina til de smarte piger. Skoen er designet i sølvnuancer med en praktisk og regulerbar velcrorem, der holder foden på plads i skoen, men også gør det muligt for pigen med den smalle fod, at spænde den ordentligt til. Mia Maja, som står bag dette super fine design
SKOfus 84960 Bluette Så er dagen kommet, dit barn kan selv holde balancen og løber så småt rundt i stuen. Det er nu det er tid til en sko med en smule mere støtte end de gamle skindfutter. Når du skal ud og investere i fodtøj til dit barn, er det vigtigt at du sikre sig, at skoen er meget fleksibel og let, og at materialerne er åndbare.
#REFERENCE!
SKOfus 83236=8323/7 Lilla/Rosa Enkel fritidssko med slidstærk og groft mønstret ydersål, der giver det bedste grip og fodfæste for dit barn. Skoen er perfekt til leg på legepladsen, grundet muligheden for tilpasning af remmene over foden. Skoen findes i en drengeudgave i sort og blå (varenr.: 3243100252).
Ecco 725632 Alicia Moon Rock/Alusilver/Night Flot sko med velcrolukning og komfortabel sål.
SKOfus 32004 Navy Marineblå hverdagssko til både drenge og piger. Ydersålen er kraftig og slidstærk. Perfekt til børnehave/skolebrug.
SKOfus 32001 Silver Sød og enkel ballerina til de smarte piger. Skoen er nem for barnet selv at tage på, da den er designet med velcrolukning.
SKOfus 2302 Bill black Super fleksibel og enkel hjemmesko til de smarte piger. Hjemmeskoen er med Skofus' velkendte fleksible ydersål, der gør den rar og dejlig af have på for barnet.
Tarmax SC7724AC Black/Grey Let sko fra Tarmax til de store drenge. Skoen er perfekt både til inden- og udendørsbrug, og er med sit tekstil upper fint åndbart. Elastikslidserne i siden holder skoen tæt til foden, som gør den anvendelig til leg mv. Med Tarmax for man praktisk design til lavpris.
Pinterest
Søg