Explore these ideas and more!

Explore related topics

Butterdejspakker med spinat og skinke

Butterdejspakker med spinat og skinke

Indianergryde II, billede 4

Indianergryde II, billede 4

Butterdejshaps

Butterdejshapsere til nytårsaften

Posts about Tomat written by Ellen og Anna

Påskeflødeboller med passionsfrugt Varm passionsfrugt juicen op. Tilsæt 1 spsk citron til æggehvider og 1 spsk til glukoseblanding. Brug vaniljekorn i stedet for vaniljesukker.

Påskeflødeboller med passionsfrugt - Kunsten at lave mad

Disse virkelig sunde æggemuffins med kylling og grøntsager, kan laves på mange måder, du kan bruge rester fra aftensmaden, fx ... Læs mere på bloggen.  Følg bloggen på Facebook - Instagram - Bloglovin

Sunde ÆggeMuffins! med kylling & grønt… (Sunde Madpakker)

fiskefrikadeller, frikadeller, fiskefrikadeller med bacon, fisk, lys fisk, alternativ fisk, nem fisk

Fiskefrikadeller med bacon - Kunsten at lave mad

(4 personer) 600 g kyllinge inderfilet 1 spsk olie 2 rødløg (finthakket) 2 peberfrugter (fintsnittet) 250 g majskerner 250 g hytteost 1 tsk ...

(4 personer) 600 g kyllinge inderfilet 1 spsk olie 2 rødløg (finthakket) 2 peberfrugter (fintsnittet) 250 g majskerner 250 g hytteost 1 tsk ...

(4 pers.)500 g hakket oksekød1 stort løg1 gulerod1 spsk. olivenolie1 tsk. saltGroftkværnet peber2 fed hvidløg1 laurbærblad1 tsk. timian1 dåse hakkede

(4 pers.)500 g hakket oksekød1 stort løg1 gulerod1 spsk. olivenolie1 tsk. saltGroftkværnet peber2 fed hvidløg1 laurbærblad1 tsk. timian1 dåse hakkede

Majspandekager med laks kan med fordel bruges på buffet, som en lille forret eller som tilbehør til en blandet salat. Den er sprød og lækker og ligger godt i maven. Den er nem og hurtig at lave, tager mindre end 30 minutter, og den smager fantastisk sammen med laks. Jeg fik den hos min søn og svigerdatter her den anden dag og måtte simpelthen bare dele opskriften med jer. Den er super skøn. Du kan også bruge disse Majspandekager som tilbehør til stegt kød eller fisk, en skøn og anderledes…

Majspandekager med laks kan med fordel bruges på buffet, som en lille forret eller som tilbehør til en blandet salat. Den er sprød og lækker og ligger godt i maven. Den er nem og hurtig at lave, tager mindre end 30 minutter, og den smager fantastisk sammen med laks. Jeg fik den hos min søn og svigerdatter her den anden dag og måtte simpelthen bare dele opskriften med jer. Den er super skøn. Du kan også bruge disse Majspandekager som tilbehør til stegt kød eller fisk, en skøn og anderledes…

Opskrift på hjemmelavet Panini med kylling, pesto og mozzarella

Opskrift på hjemmelavet Panini med kylling, pesto og mozzarella

Blomkålssalat med basilikumsvinaigrette

Blomkålssalat med basilikumsvinaigrette - Kunsten at lave mad

Risotto med jomfruhummerhaler

Risotto med jomfruhummerhaler - Kunsten at lave mad

Osten og bacon i disse pølsehorn gør de her pølsehorn overlækre. Hvis du ønsker fuldkorn i pølsehornene kan du udskifte 100 g hvedemel med 100 g fuldkornsmel.

Osten og bacon i disse pølsehorn gør de her pølsehorn overlækre. Hvis du ønsker fuldkorn i pølsehornene kan du udskifte 100 g hvedemel med 100 g fuldkornsmel.

Merethe Vrå : Kinesisk suppe med kylling

Merethe Vrå : Kinesisk suppe med kylling

Pinterest
Search