Pinterest

Explore Mad and more!

Gammeldaws fastelavnsboller

Gammeldaws fastelavnsboller - Kunsten at lave mad

Skal der en ekstra ting i madpakken? Så er de her pirogger med oksekød bare super gode! Ingredienser (30 stk.) 25 g gær 3 dl lunkent vand 1,5 tsk salt 1 tsk sukker 3 spsk olie 150 g rugmel 400 g hvedemel Fyld 350 g hakket oksekød 1 løg 2 bøftomater 4 fed hvidløg 1 …

Pirogger med oksekød - Kunsten at lave mad

kunstenatlavemad.dk pirogger-med-oksekoed

Pirogger med oksekød - Kunsten at lave mad

Pasta med tigerrejer og tomatsovs | kunstenatlavemad

Pasta med tigerrejer og tomatsovs - Kunsten at lave mad

Brød med hvidløg og ost

Brød med hvidløg og ost - Kunsten at lave mad

Skønne små syltede peberfrugter med feta. De er perfekte til tapasbordet, da de både smager dejligt og ser skønne ud med deres flotte farver.

Små syltede peberfrugter med feta - Kunsten at lave mad

luksus rejemad med dildmaoynnaise, luksus rejemad, skagen rejer, rejemad, skagen frisk, fisk, skaldyr

Luksus rejemad med dildmayonnaise - Kunsten at lave mad

Sofie & Emil

Brunchpandekager - Kunsten at lave mad

Skaldyrspaella

Skaldyrspaella - Kunsten at lave mad

Påskeflødeboller med passionsfrugt Varm passionsfrugt juicen op. Tilsæt 1 spsk citron til æggehvider og 1 spsk til glukoseblanding. Brug vaniljekorn i stedet for vaniljesukker.

Påskeflødeboller med passionsfrugt - Kunsten at lave mad

Asiatisk kylling med ris

Asiatisk kylling med ris - Kunsten at lave mad

Tre forskellige påskeæg med marcipan

Tre forskellige påskeæg med marcipan - Kunsten at lave mad

Muslibarer, muslibarer med chokolade, peanutbutter, bodylab

Müslibarer med peanutbutter - Kunsten at lave mad

Rødtungeruller med pasta

Rødtungeruller med pasta - Kunsten at lave mad

Tunbøf med mangosalat

Tunbøf med mangosalat - Kunsten at lave mad

Luksus nachos med frisk salsa

Luksus nachos med frisk salsa - Kunsten at lave mad