Explore Vegetarian Cooking, Tarts, and more!

porretærte

porre/kartoffeltærte på bund af rygeost

SPINAT-ÆGGE-WRAP MED AVOCADO, LAKS, FRISKOST, TOMAT OG SPIDSKÅL

SPINAT-ÆGGE-WRAP MED AVOCADO, LAKS, FRISKOST, TOMAT OG SPIDSKÅL (HealthJunkie)

Virkelig lækker gryderet med kylling, sprød bacon og en suveræn paprikasovs.

Paprikagryde med kylling

Virkelig lækker gryderet med kylling, sprød bacon og en suveræn paprikasovs.

spidskålsfad med svampe, pesto og sprød quinoa

spidskålsfad med svampe, pesto og sprød quinoa

Det ligner et almindeligt farsbrød med den traditionelle frakke af bacon. Men der er en skøn overraskelse indeni i form af smeltet ost.

Farsbrød med bacon og ost

Farsbrød med midte af smeltet ost og pakket ind i bacon.

bagt blomkål med kulørte tomater og jordnøddesovs

bagt blomkål med kulørte tomater og jordnøddesovs

Farverig og lækker pæresalat med feta og karamelliserede valnødder. Salaten ser indbydende ud, og den kan den bruges som tilbehør til det meste.

Farverig og lækker pæresalat med feta og karamelliserede valnødder. Salaten ser indbydende ud, og den kan den bruges som tilbehør til det meste.

Denne uges hverdagsopskrifter er klassisk café-mad du selv kan lave. Her får du opskriften på cæsarsalat med grønne bønner og rugbrødschips ugens madplan, ugens opskrifter, hverdagsmad

Denne uges hverdagsopskrifter er klassisk café-mad du selv kan lave. Her får du opskriften på cæsarsalat med grønne bønner og rugbrødschips ugens madplan, ugens opskrifter, hverdagsmad

Kartoffelring – Grill venner

Kartoffelring – Grill venner

squash-tomattærte

squash-tomattærte

makedonske-peberfrugter

tag med til Balkan – og landet af peberfrugter

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis  Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad.  Fløden piskes til flødeskum.  Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim.  Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Pinterest
Search