Udforsk disse idéer og meget mere!

Udforsk beslægtede emner

8gr Instans kaffe  - 2dl vand  - 5gr 86% mørk chokolade  - 15gr sukrin gold - 90gr frosen hakket spinat  - 30gr fløde - isterninger efter eget ønske... Jeg bruger mange..   Blende, blende, blende..   Den kommer ca. til at fylde 600-700ml og indholder:  148 kalorier   14,1gr fedt 3,2gr kulhydrat 2,8gr protein

8gr Instans kaffe - 2dl vand - 5gr 86% mørk chokolade - 15gr sukrin gold - 90gr frosen hakket spinat - 30gr fløde - isterninger efter eget ønske... Jeg bruger mange.. Blende, blende, blende.. Den kommer ca. til at fylde 600-700ml og indholder: 148 kalorier 14,1gr fedt 3,2gr kulhydrat 2,8gr protein

Her er en lille reprise over en af mine absolut yndlingsopskrifter. Jeg har tidligere bragt opskriften her sammen med opskriften på det toplækre kernebrød, som på alle måder kan tilfredsstille lyst...

Her er en lille reprise over en af mine absolut yndlingsopskrifter. Jeg har tidligere bragt opskriften her sammen med opskriften på det toplækre kernebrød, som på alle måder kan tilfredsstille lyst...

6 æg, 120 mayo, 60 gram pofiber, 2 tsk bagepulver, ca 3 tsk appelsinsksl, 100 gram sukrin gold og 120 gram smeltet smør. Æg og mayo piskes. Tilsæt pofiber, bagepulver, sukrin og appelsinskal. Til sidst piskes smeltet smør i. Bages ved 200 grader i 10-12 min. Chokocreme til toppen: 100 gram chokolade smeltes i 3.5 dl fløde, afkøles helt og piskes stiv med 1 spsk sukrin melis

6 æg, 120 mayo, 60 gram pofiber, 2 tsk bagepulver, ca 3 tsk appelsinsksl, 100 gram sukrin gold og 120 gram smeltet smør. Æg og mayo piskes. Tilsæt pofiber, bagepulver, sukrin og appelsinskal. Til sidst piskes smeltet smør i. Bages ved 200 grader i 10-12 min. Chokocreme til toppen: 100 gram chokolade smeltes i 3.5 dl fløde, afkøles helt og piskes stiv med 1 spsk sukrin melis

lidt om alt - og meget om mad: de bedste LCHF burgerboller

lidt om alt - og meget om mad: de bedste LCHF burgerboller

Peanutbuttercups: Forsøg med smør, peanutbutter, havsalt, sødemiddel og vanille. Smelt smør ca. 50 g. Put ca. 3/4 glas peanutbutter i. Smag til med salt og sødning. Stilles på køl. Temperer chokoladen og dæk kanten af formene, lad det stivne. Hæld fyld i og luk med chokolade.

Peanutbuttercups: Forsøg med smør, peanutbutter, havsalt, sødemiddel og vanille. Smelt smør ca. 50 g. Put ca. 3/4 glas peanutbutter i. Smag til med salt og sødning. Stilles på køl. Temperer chokoladen og dæk kanten af formene, lad det stivne. Hæld fyld i og luk med chokolade.

Kyskager. Julie Vadsager Fey skrev "Tusinde tak for rådene alle sammen. jeg slukkede for ovnen efter 1 time på 120 grader og 15 min på 100 grader med noget i klem i ovnen, og så slukkede jeg ovnen og Lod dem stå der i hele natten. Og de blev bare perfekte! så man behøver slet ikke have ovnen tændt hele natten. De smager lige som kyskager og med et tvist at Lakrids. mmmh"

Kyskager. Julie Vadsager Fey skrev "Tusinde tak for rådene alle sammen. jeg slukkede for ovnen efter 1 time på 120 grader og 15 min på 100 grader med noget i klem i ovnen, og så slukkede jeg ovnen og Lod dem stå der i hele natten. Og de blev bare perfekte! så man behøver slet ikke have ovnen tændt hele natten. De smager lige som kyskager og med et tvist at Lakrids. mmmh"

DSC06265

DSC06265

Low carb fastelavnsboller* | PCOliv.dk

Low carb fastelavnsboller* | PCOliv.dk

Rabarberkage

Rabarberkage

Blomkålscouscous med tomat, avocado, parmesan, basilikum og pinjekerner. Mættende og nemt lchf-tilbehør fuldt af smag og gode fedtstoffer. #lchf

Blomkålscouscous med tomat, avocado, parmesan, basilikum og pinjekerner. Mættende og nemt lchf-tilbehør fuldt af smag og gode fedtstoffer. #lchf

Pinterest
Søg