Udforsk disse idéer og meget mere!

Photo kopi

Photo kopi

Sandwichbrød - Lowcarb.dk

Sandwichbrød - Lowcarb.dk

Cloud bread

Dit caloriearme brood is dé nieuwe hype op Pinterest

Cloud bread

LCHF eighties Skagen-style :http://mindfulmad.dk/lchf-eighties-skagen-style/

LCHF eighties Skagen-style :http://mindfulmad.dk/lchf-eighties-skagen-style/

LCHF pølsehorn

LCHF pølsehorn

Koolhydraatarm focaccia brood

Koolhydraatarm focaccia brood

Wannabe risengrød – uden ris! #lchf #lowcarb #glutenfree - Madbanditten.dk

Wannabe risengrød – uden ris! #lchf #lowcarb #glutenfree - Madbanditten.dk

Der har længe floreret forskellige opskrifter på osteboller på diverse LCHF forums. Der er blevet afprøvet flere forskellige opskrifter rundt omkring i de forskellige hjem. Jeg bagte min første por...

Der har længe floreret forskellige opskrifter på osteboller på diverse LCHF forums. Der er blevet afprøvet flere forskellige opskrifter rundt omkring i de forskellige hjem. Jeg bagte min første por...

Ik werd wakker met een onwijze trek in scones met een romige cream.. Een krokant, hard laagje met een zachte binnenkant en om het af te maken, een heerlijk toefje crème! Ik ben onwijs blij dat het …

Ik werd wakker met een onwijze trek in scones met een romige cream.. Een krokant, hard laagje met een zachte binnenkant en om het af te maken, een heerlijk toefje crème! Ik ben onwijs blij dat het …

LCHF kammerjunkere ca 40 stk.  75 g malede mandeler 50 g mandelmel 1 spsk Sukrin Gold 0,5 tsk std kardemomme 50 g smør 1 æggehvide skal fra 0,5 øko-citron  Tril 20 små kugler af dejen og pres dem let flade. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.  Bag dem i ca. 12 minutter ved 160 grader.  Tag dem ud og lad dem afkøle. Når de er afkølede, halverer du dem med en skarp kniv – de smuldrer lidt, så vær forsigtig – og læg nu de halve stykker tilbage på bagepladen. Bag i ca. 10 minutter.

LCHF kammerjunkere ca 40 stk. 75 g malede mandeler 50 g mandelmel 1 spsk Sukrin Gold 0,5 tsk std kardemomme 50 g smør 1 æggehvide skal fra 0,5 øko-citron Tril 20 små kugler af dejen og pres dem let flade. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i ca. 12 minutter ved 160 grader. Tag dem ud og lad dem afkøle. Når de er afkølede, halverer du dem med en skarp kniv – de smuldrer lidt, så vær forsigtig – og læg nu de halve stykker tilbage på bagepladen. Bag i ca. 10 minutter.

Pinterest
Søg