Udforsk disse idéer og meget mere!

Udforsk beslægtede emner

Dansk artsnavn Gederams.  Spiselige dele. Rodskuddene kan anvendes som asparges – og er også blevet kaldt fattigmandsasparges. Blancheres få minutter.

Dansk artsnavn Gederams. Spiselige dele. Rodskuddene kan anvendes som asparges – og er også blevet kaldt fattigmandsasparges. Blancheres få minutter.

Tema Naturoplevelser med gran og kogler | Danmarks Naturfredningsforening

Tema Naturoplevelser med gran og kogler | Danmarks Naturfredningsforening

Tema Naturoplevelser med gran og kogler | Danmarks Naturfredningsforening

Tema Naturoplevelser med gran og kogler | Danmarks Naturfredningsforening

Dansk artsnavn Lav Skorsoner.  Spiselige dele. Roden er spiselig og velsmagende.

Dansk artsnavn Lav Skorsoner. Spiselige dele. Roden er spiselig og velsmagende.

Tema: Naturoplevelser med gran og kogler | Danmarks Naturfredningsforening

Tema: Naturoplevelser med gran og kogler | Danmarks Naturfredningsforening

Dansk artsnavn Strandvejbred.  Spiselige dele. Bladene kan spises som salat.

Dansk artsnavn Strandvejbred. Spiselige dele. Bladene kan spises som salat.

Dansk artsnavn Stikkelsbær.  Spiselige dele. Bærene er gode som tilbehør til f.eks. fisk eller kogt til grød.

Dansk artsnavn Stikkelsbær. Spiselige dele. Bærene er gode som tilbehør til f.eks. fisk eller kogt til grød.

Dansk artsnavn Bredbladet Dunhammer.  Spiselige dele. Bladskud og spidsen af jordstænglen kan koges og spises som grønsag.  Husflid. Tørrede blade kan flettes til sivsko, dørmåtter og stolesæder.

Dansk artsnavn Bredbladet Dunhammer. Spiselige dele. Bladskud og spidsen af jordstænglen kan koges og spises som grønsag. Husflid. Tørrede blade kan flettes til sivsko, dørmåtter og stolesæder.

Dansk artsnavn Mannasødgræs.  Spiselige dele. Frøene er de såkaldte `mannagryn´, som tidligere blev indsamlet meget især på Lolland. De kan koges til en sød og stivelsesholdig grød.

Dansk artsnavn Mannasødgræs. Spiselige dele. Frøene er de såkaldte `mannagryn´, som tidligere blev indsamlet meget især på Lolland. De kan koges til en sød og stivelsesholdig grød.

Dansk artsnavn Tykbladet Ærenpris.  Spiselige dele. De saftige blade kan spises.

Dansk artsnavn Tykbladet Ærenpris. Spiselige dele. De saftige blade kan spises.

Pinterest
Søg