Udforsk disse idéer og meget mere!

Udforsk beslægtede emner

Bettelaus: Nemme småkager

Bettelaus: Nemme småkager

Sunde is pinde med skyr, hindbær og jordbær - Sugarfree popsicle with skyr, raspberries and strawberries

Sunde is pinde med skyr, hindbær og jordbær - Sugarfree popsicle with skyr, raspberries and strawberries

Avocado Mozza Puffs - little puff pastry morsels filled with mashed avocado, fresh mozzarella cheese and salsa.

Avocado Mozza Puffs

Avocado Mozza Puffs - little puff pastry morsels filled with mashed avocado, fresh mozzarella cheese and salsa.

Lækker kødroulade af flankesteak med bacon og krydret hjemmelavet pesto - trin for trin.

Kødroulade

Lækker kødroulade af flankesteak med bacon og krydret hjemmelavet pesto - trin for trin.

DSCN1649

DSCN1649

Amazing bacon wrapped avocado fries! With recipe. Paleo, atkins, low carb, high protein, gluten free

7 Pieces of Office Equipment That Every Office Needs

Amazing bacon wrapped avocado fries! With recipe. Paleo, atkins, low carb, high protein, gluten free

Vikingegryde - opskrift på lækker og billig gryderet, som hele familien vil kunne lide.

Vikingegryde - opskrift på lækker og billig gryderet, som hele familien vil kunne lide.

Mine smagsløg vil næsten ikke tro på, at de her skønne romkugler er sunde. Men det er de altså!

Sunde romkugler

Mine smagsløg vil næsten ikke tro på, at de her skønne romkugler er sunde. Men det er de altså!

Madeleinekager

Madeleinekager

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Pinterest
Søg