Udforsk disse idéer og meget mere!

Udforsk beslægtede emner

Dessert - Rødgrød med fløde. (Try pronouncing that!!)

Dessert - Rødgrød med fløde. (Try pronouncing that!!)

rød grøde med fløde recipe in English from the Food Safari

rød grøde med fløde recipe in English from the Food Safari

Køkkensyslerier : Rødgrød med fløde - smagen af sommerferie from Syslerens blog (recipe in Danish)

Køkkensyslerier : Rødgrød med fløde - smagen af sommerferie from Syslerens blog (recipe in Danish)

Svensk gløgg! It's that time of year :)

Svensk gløgg! It's that time of year :)

COOKBOOK: "Ny Nordisk Hverdagsmad: Spis efter årstiden" by Claus Meyer, Arne Astrup amongst others, published by FDB, 2012. ISBN-13: 9788792596239  #Denmark

COOKBOOK: "Ny Nordisk Hverdagsmad: Spis efter årstiden" by Claus Meyer, Arne Astrup amongst others, published by FDB, 2012. ISBN-13: 9788792596239 #Denmark

Syltede rødbeder

Syltede rødbeder

Jeg eeeelsker risengrød. Og selvom det til tider opfattes en smule barnligt, så er det én af mine livretter.  Herhjemme er det slet ikke en juleret. Jeg spiser risengrød hele efteråret og vinteren - helst ugentligt. Om sommeren nedtrapper jeg en hel del, men jeg får det stadig :)  Jeg ....

Jeg eeeelsker risengrød. Og selvom det til tider opfattes en smule barnligt, så er det én af mine livretter. Herhjemme er det slet ikke en juleret. Jeg spiser risengrød hele efteråret og vinteren - helst ugentligt. Om sommeren nedtrapper jeg en hel del, men jeg får det stadig :) Jeg ....

Knøvl's mad: Æblekage med rugflager

Knøvl's mad: Æblekage med rugflager

Homemade guf. Recipe in Danish: Pisk 3 æggehvider med 1 spsk sukker. Kog ½ dl vand med 200 g sukker, til det er tykt og laver store bobler (120 grader målt med termometer). Hæld den varme sukkerlage i æggehvideskummet og pisk videre for fuld kraft, til skummet er koldt. Sæt afkølet guf på isvaflerne.

Homemade guf. Recipe in Danish: Pisk 3 æggehvider med 1 spsk sukker. Kog ½ dl vand med 200 g sukker, til det er tykt og laver store bobler (120 grader målt med termometer). Hæld den varme sukkerlage i æggehvideskummet og pisk videre for fuld kraft, til skummet er koldt. Sæt afkølet guf på isvaflerne.

Collage of food styling from the Danish blog The Food Club, 2010-11

Collage of food styling from the Danish blog The Food Club, 2010-11

Pinterest
Søg