Explore these ideas and more!

Grønkålssalat med tahindressing

Grønkålssalat med tahindressing

Er I klar på endnu en opskrift fra min kogebog PLANTEMAD, som udkommer d. 16. januar? Det håber jeg, for i dag deler jeg en af mine hverdagsfavoritter fra bogen – en skøn ragout! Inden... Read More

Er I klar på endnu en opskrift fra min kogebog PLANTEMAD, som udkommer d. 16. januar? Det håber jeg, for i dag deler jeg en af mine hverdagsfavoritter fra bogen – en skøn ragout! Inden... Read More

spelt-”otto” med gule beder, “oste”creme og valnødder – kirstenskaarup.dk

spelt-”otto” med gule beder, “oste”creme og valnødder – kirstenskaarup.dk

Prøv denne lækre opskrift på fyldte og sunde peberfrugter, der både kan bruges som hovedret og tilbehør på en hyggelig grillaften

Prøv denne lækre opskrift på fyldte og sunde peberfrugter, der både kan bruges som hovedret og tilbehør på en hyggelig grillaften

Nem og lækker opskrift på vegetarisk curry med grøntsager, kikærter og varme krydderier. Lav en sund curry på kun 20 min. Nem vegetarmad til aftensmaden.

Vegetarisk curry med blomkål, kartofler og kikærter

Nem og lækker opskrift på vegetarisk curry med grøntsager, kikærter og varme krydderier. Lav en sund curry på kun 20 min. Nem vegetarmad til aftensmaden.

Jeg er fan af marokkansk mad. Jeg er fan af aubergine. Jeg er fan af kikærter. Jeg er fan af denne marokkanske gryderet. I sidste uge fik jeg en veninde på besøg, og da jeg spurgte hende, hvad vi skulle lave til aftensmad, sagde hun:

Jeg er fan af marokkansk mad. Jeg er fan af aubergine. Jeg er fan af kikærter. Jeg er fan af denne marokkanske gryderet. I sidste uge fik jeg en veninde på besøg, og da jeg spurgte hende, hvad vi skulle lave til aftensmad, sagde hun:

Når jeg laver aftensmad, tænker jeg altid på at det skal være sundt og varierende. Det må gerne være uden kød, og ikke mindst skal det jeg laver tage så kort tid som muligt, fordi vi ofte er sent hjemme med ungerne, og jeg ikke gider bruge alle deres vågne timer i mit køkken. Jeg er et kæmpe madøre, og elsker både at eksperimentere og udfordre mig selv i køkkenet, men ikke i hverdagen. Her skal det bare gå hurtigt, og maden skal være børnevenlig. Nogle ting hitter altid hos avlet, og én af…

Når jeg laver aftensmad, tænker jeg altid på at det skal være sundt og varierende. Det må gerne være uden kød, og ikke mindst skal det jeg laver tage så kort tid som muligt, fordi vi ofte er sent hjemme med ungerne, og jeg ikke gider bruge alle deres vågne timer i mit køkken. Jeg er et kæmpe madøre, og elsker både at eksperimentere og udfordre mig selv i køkkenet, men ikke i hverdagen. Her skal det bare gå hurtigt, og maden skal være børnevenlig. Nogle ting hitter altid hos avlet, og én af…

Yezz! Mit vildeste sommercrush er uden tvivl den her avocado/kikærte spread, salat, dip.. Jeg er endnu ikke kommet frem til hvad herligheden helt præcis skal betegnes som, men det er egentlig også fuldstændig ligemeget! Glem alt om navnet, den her sandwich dur. Selvom jeg ikke gør så meget i madpakker mere, efter endt uddannelse, så forestiller...Læs Mere »

Avocado/kikærte-spread med pistacienødder og basilikum

Yezz! Mit vildeste sommercrush er uden tvivl den her avocado/kikærte spread, salat, dip.. Jeg er endnu ikke kommet frem til hvad herligheden helt præcis skal betegnes som, men det er egentlig også fuldstændig ligemeget! Glem alt om navnet, den her sandwich dur. Selvom jeg ikke gør så meget i madpakker mere, efter endt uddannelse, så forestiller...Læs Mere »

De fleste af os kender vist de traditionelle jordbærkager med mazarinbund og flødecreme, som man kan lave selv eller købe hos bageren i løbet af hele sommeren. Der er ikke meget, som slår sådan en jordbærkage, men når jordbærsæsonen er ovre og bærrene skal importeres langt væk fra, synes jeg, det lækre går af kagerne. …

De fleste af os kender vist de traditionelle jordbærkager med mazarinbund og flødecreme, som man kan lave selv eller købe hos bageren i løbet af hele sommeren. Der er ikke meget, som slår sådan en jordbærkage, men når jordbærsæsonen er ovre og bærrene skal importeres langt væk fra, synes jeg, det lækre går af kagerne. …

Liv og mad: Gulerodsfrikadeller (uden kød)

Liv og mad: Gulerodsfrikadeller (uden kød)

Buddha Bowl med Karry-Mango hummus

Buddha Bowl med Karry-Mango hummus

Vegansk svampesovs - den bedste sovs!

Vegansk svampesovs - den bedste sovs!

Tun deller - lavet på dåsetun. Her får du en nem og smagfuld opskrift med en basis varer som de fleste har i køkkenet. Gode til både frokost eller aften.

Tun deller - lavet på dåsetun. Her får du en nem og smagfuld opskrift med en basis varer som de fleste har i køkkenet. Gode til både frokost eller aften.

Pinterest
Search