Udforsk disse idéer og meget mere!

Udforsk beslægtede emner

En lille udflugt til skoven, hvor en #allinone vil være en perfekt som en lille opkvikkende snack. #karenvolf #efterårsferie #skovtur
Baby ræv
Skandinavisk - Skandinavisk HYGGE duftlys
Klyptotek, Copenhagen
Brombær trives rigtig fint i halv skygge og skygge. Har flere sorter i min have mod nord og de får kun morgen og aften sol og sommeren. Har 9 stk. som i alt giver 7-10kg bær. Sorterne: Thornfree, Lock Ness og Navaho er dem jeg har og alle er uden torne og giver fine store brombær.
Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis  Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad.  Fløden piskes til flødeskum.  Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim.  Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.
LEGO-Alfabet Skattejagt
Myren, Liljen, Grand Prix stolen etc. er alle velkendte synonymer for designstole takket være Arne Jacobsen. Arne Jacobsens er en af dansk histories største møbeldesignere, og myre stolen og lilje stolen har begge været med til at forme dansk design.
vandbakkelser med vaniljecreme, flødeskum og hindbærkompot | femina
Hasselback æbler | Opskrift på lækker, nem æblekage | | Bobedre.dk
Pinterest
Søg