Udforsk disse idéer og meget mere!

Verdens bedste chokoladekage

Verdens bedste chokoladekage

Makronkage

Makronkage

Mazarinkage http://www.kvalimad.dk/opskrifter/mazarinkage

Mazarinkage http://www.kvalimad.dk/opskrifter/mazarinkage

“Smørkagen her blev bagt til en fødselsdags brunch sidste weekend, da der skulle bruges en morgenkage. Opskriften er fra magasinet Boligliv. Da den er bagt med gær er den mere “tør” en opskrifter hvor det er weinerbrøddej. Jeg vil anbefale at dobble både remónce og creme i opskriften herunder, for en mere saftig kage....Læs Mere »

Smørkage med remonce - Perfekt til brunch

“Smørkagen her blev bagt til en fødselsdags brunch sidste weekend, da der skulle bruges en morgenkage. Opskriften er fra magasinet Boligliv. Da den er bagt med gær er den mere “tør” en opskrifter hvor det er weinerbrøddej. Jeg vil anbefale at dobble både remónce og creme i opskriften herunder, for en mere saftig kage....Læs Mere »

Opskriften på den hemmelige Gulerodskage (Danish recipe). Wonderful carrot cake!!!

Opskriften på den hemmelige Gulerodskage (Danish recipe). Wonderful carrot cake!!!

Mette Blomsterberg citrontærte

Mette Blomsterberg citrontærte

Fantastisk kage med masser af dejlig kanelremonce. Kagen ser imponerende ud, men den er faktisk slet ikke så svær at lave.

Kanelstjerne - lækker opskrift på kanelstjernekage

Fantastisk kage med masser af dejlig kanelremonce. Kagen ser imponerende ud, men den er faktisk slet ikke så svær at lave.

Dekadence med kun 5 ingredienser

Dekadence med kun 5 ingredienser

citronmåne

citronmåne

I weekenden lavede jeg denne dejlige kage. Det er jo med at nyde de dejlige rababer mens de er her. Opskriften fandt jeg i Femina. Bunden: 125 g blødt smør 125 g sukker 4 æggeblommer 250 g hvedemel 2 tsk. bagepulver 1 dl mælk 1 springform (24 cm i diameter) Rabarberkompot : 1 bundt rabarber,…

I weekenden lavede jeg denne dejlige kage. Det er jo med at nyde de dejlige rababer mens de er her. Opskriften fandt jeg i Femina. Bunden: 125 g blødt smør 125 g sukker 4 æggeblommer 250 g hvedemel 2 tsk. bagepulver 1 dl mælk 1 springform (24 cm i diameter) Rabarberkompot : 1 bundt rabarber,…

Pinterest
Søg