Udforsk disse idéer og meget mere!

Udforsk beslægtede emner

Den KAH Tequila Blanco flaske er inspireret af de traditionelle Calaveras (kranier lavet af sukker), der anvendes i dag af døde ritualer til at symbolisere død og genfødsel. Sukker kranier er givet til familie stadig bor, og de opfordres til at "spise deres egen død", til at anerkende den tro, at døden er noget, men vedtagelsen af dette liv ind i det næste.   #kah #kahtequila #mixmeister.dk #spiritus

Den KAH Tequila Blanco flaske er inspireret af de traditionelle Calaveras (kranier lavet af sukker), der anvendes i dag af døde ritualer til at symbolisere død og genfødsel. Sukker kranier er givet til familie stadig bor, og de opfordres til at "spise deres egen død", til at anerkende den tro, at døden er noget, men vedtagelsen af dette liv ind i det næste. #kah #kahtequila #mixmeister.dk #spiritus

Vana Tallinn er en likør der bliver produceret af et estlandisk(tidl. Tallin) selskab; Liviko. Den er tilgængelig med en alkohol procent på 40%, 45% og 50%. Likøren er sød med et strejf af rom og er aromatiseret med forskellige naturlige krydderier, herunder citrusolie, kanel og vanille. Vana Tallinn er alment tilgængelig i alle de baltiske stater (Estland, Letland og Litauen), samt Rusland og Finland.

Vana Tallinn er en likør der bliver produceret af et estlandisk(tidl. Tallin) selskab; Liviko. Den er tilgængelig med en alkohol procent på 40%, 45% og 50%. Likøren er sød med et strejf af rom og er aromatiseret med forskellige naturlige krydderier, herunder citrusolie, kanel og vanille. Vana Tallinn er alment tilgængelig i alle de baltiske stater (Estland, Letland og Litauen), samt Rusland og Finland.

Vana Tallinn er en likør der bliver produceret af et estlandisk(tidl. Tallin) selskab; Liviko. Den er tilgængelig med en alkohol procent på 40%, 45% og 50%. Likøren er sød med et strejf af rom og er aromatiseret med forskellige naturlige krydderier, herunder citrusolie, kanel og vanille. Vana Tallinn er alment tilgængelig i alle de baltiske stater (Estland, Letland og Litauen), samt Rusland og Finland.

Vana Tallinn er en likør der bliver produceret af et estlandisk(tidl. Tallin) selskab; Liviko. Den er tilgængelig med en alkohol procent på 40%, 45% og 50%. Likøren er sød med et strejf af rom og er aromatiseret med forskellige naturlige krydderier, herunder citrusolie, kanel og vanille. Vana Tallinn er alment tilgængelig i alle de baltiske stater (Estland, Letland og Litauen), samt Rusland og Finland.

Vana Tallinn er en likør der bliver produceret af et estlandisk(tidl. Tallin) selskab; Liviko. Den er tilgængelig med en alkohol procent på 40%, 45% og 50%. Likøren er sød med et strejf af rom og er aromatiseret med forskellige naturlige krydderier, herunder citrusolie, kanel og vanille. Vana Tallinn er alment tilgængelig i alle de baltiske stater (Estland, Letland og Litauen), samt Rusland og Finland.

Vana Tallinn er en likør der bliver produceret af et estlandisk(tidl. Tallin) selskab; Liviko. Den er tilgængelig med en alkohol procent på 40%, 45% og 50%. Likøren er sød med et strejf af rom og er aromatiseret med forskellige naturlige krydderier, herunder citrusolie, kanel og vanille. Vana Tallinn er alment tilgængelig i alle de baltiske stater (Estland, Letland og Litauen), samt Rusland og Finland.

Zernoff er en helt ny førsteklasses vodka, som netop er kommet til det skandinaviske marked. Vodka-brandet adskiller sig fra alle de gamle kendinge som Belvedere, Skyy, Smirnoff, etc. på flere essensielle parametre. I flere år har et team af vestlige masterdistillerer, laboranter og bio-teknikerer, – alle specialister indenfor alkoholfremstilling, arbejdet på udviklingen af Zernoff Vodka.

Zernoff er en helt ny førsteklasses vodka, som netop er kommet til det skandinaviske marked. Vodka-brandet adskiller sig fra alle de gamle kendinge som Belvedere, Skyy, Smirnoff, etc. på flere essensielle parametre. I flere år har et team af vestlige masterdistillerer, laboranter og bio-teknikerer, – alle specialister indenfor alkoholfremstilling, arbejdet på udviklingen af Zernoff Vodka.

Campari er et italiensk varemærke for en krydderlikør som har en bitter sød smag. Campari blev i 1860 udviklet af den italienske likørblander, Gaspare Campari. Gaspare Campari var ejer af caféen Caffé Campari som lå i hjertet af Milano, som dog har skiftet navn til Café Zucca men dog stadig eksisterer. Den Campari, som man drikker idag bliver produceret på nøjagtig den samme måde som de gjorde i 1860, ligeledes er opskriften stadig en velbevaret hemmelighed. #Campari

Campari er et italiensk varemærke for en krydderlikør som har en bitter sød smag. Campari blev i 1860 udviklet af den italienske likørblander, Gaspare Campari. Gaspare Campari var ejer af caféen Caffé Campari som lå i hjertet af Milano, som dog har skiftet navn til Café Zucca men dog stadig eksisterer. Den Campari, som man drikker idag bliver produceret på nøjagtig den samme måde som de gjorde i 1860, ligeledes er opskriften stadig en velbevaret hemmelighed. #Campari

Liq er en italiensk specialitet, en lakridslikør lavet på lokale lakridsrødder. Smagen er stærk lakrids, men tilpas rund og cremet i konsistensen.

Liq er en italiensk specialitet, en lakridslikør lavet på lokale lakridsrødder. Smagen er stærk lakrids, men tilpas rund og cremet i konsistensen.

Flere og flere økologiske produkter ser dagens lys, og cachaca bliver ikke undladt. Den nyeste skud på stammen af økologiske spirituoser er denne lækre cachaca fra Bahia i det nordlige Brasilien. sukkerrørene som bliver brugt til denne, bliver dyrker af udvalgte lokale landmænd, som alle dyrker sukkerrørene økologisk. At dyrker det økologisk, er en svære proces end ikke økologisk, men til gengæld får man en lang højere kvalitet.

Flere og flere økologiske produkter ser dagens lys, og cachaca bliver ikke undladt. Den nyeste skud på stammen af økologiske spirituoser er denne lækre cachaca fra Bahia i det nordlige Brasilien. sukkerrørene som bliver brugt til denne, bliver dyrker af udvalgte lokale landmænd, som alle dyrker sukkerrørene økologisk. At dyrker det økologisk, er en svære proces end ikke økologisk, men til gengæld får man en lang højere kvalitet.

Geranium gin er udviklet af gin-eksperten Henrik Hammer, og muligvis den bedste gin der kom på markedet i 2009. Geranium planten som findes i denne gin, er med til at skabe en unik smagsoplevelse, der medvirker at denne gin ikke blot smager godt i en G, men også sammen med frugt.

Geranium gin er udviklet af gin-eksperten Henrik Hammer, og muligvis den bedste gin der kom på markedet i 2009. Geranium planten som findes i denne gin, er med til at skabe en unik smagsoplevelse, der medvirker at denne gin ikke blot smager godt i en G, men også sammen med frugt.

Fiskefjæs shot - Er der en dansker der ikke kender den....

Fiskefjæs shot - Er der en dansker der ikke kender den....

Pinterest
Søg