Explore Men, Danish Cake, and more!

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Jeg har lavet dette kanelbrød mange gange og det smager himmelsk! Jeg bytter dog sukkeret ud med brun farin til fyldet, da det smager ti gange bedre og så bliver fyldet ikke så flydende når brødet bages. Min brødform er lidt lille, så putter lidt mindre mængde i formen end opskriften antyder. Her må man prøve sig frem. Første gang jeg lavede den, kravlede den helt ud af formen haha

Jeg har lavet dette kanelbrød mange gange og det smager himmelsk! Jeg bytter dog sukkeret ud med brun farin til fyldet, da det smager ti gange bedre og så bliver fyldet ikke så flydende når brødet bages. Min brødform er lidt lille, så putter lidt mindre mængde i formen end opskriften antyder. Her må man prøve sig frem. Første gang jeg lavede den, kravlede den helt ud af formen haha

Fødselsdagsboller er lækre boller, der bør være lov ved enhver fødselsdag. Bollerne er bagt med smør og sødmælk - og er meget smagfulde. Foto: Guffeliguf.dk.

Fødselsdagsboller er lækre boller, der bør være lov ved enhver fødselsdag. Bollerne er bagt med smør og sødmælk - og er meget smagfulde. Foto: Guffeliguf.dk.

Jeg har en opskrift på Store bløde burgerboller her på bloggen, og det er den, jeg har taget udgangspunkt i. Jeg har blot halveret den, og udskiftet 150 gram hvedemel med majsmel. Jeg har tilsat fi…

Jeg har en opskrift på Store bløde burgerboller her på bloggen, og det er den, jeg har taget udgangspunkt i. Jeg har blot halveret den, og udskiftet 150 gram hvedemel med majsmel. Jeg har tilsat fi…

Jeg køber aldrig mere burgerboller af nogen art. De er så simple at lave selv, så det kan slet ikke svare sig at bruge penge på noget, der er fyldt med tilsætningsstoffer. Jeg kiggede i nogle af alle mine kogebøger og fandt frem til en…

Jeg køber aldrig mere burgerboller af nogen art. De er så simple at lave selv, så det kan slet ikke svare sig at bruge penge på noget, der er fyldt med tilsætningsstoffer. Jeg kiggede i nogle af alle mine kogebøger og fandt frem til en…

Det her er efter min mening verdens bedste og nemmeste fastelavnsboller.  De er store og bløde og har det dejligste fyld af marcipanrem...

Det her er efter min mening verdens bedste og nemmeste fastelavnsboller. De er store og bløde og har det dejligste fyld af marcipanrem...

Nemme brusebadsboller elller koldthævede boller. Lavet på få helt almindelige ingredienser Lette og luftige, med en skøn sprød skorpe. Elsker duften af brød

Nemme brusebadsboller elller koldthævede boller. Lavet på få helt almindelige ingredienser Lette og luftige, med en skøn sprød skorpe. Elsker duften af brød

Opskrift på verdens bedste rundstykker, og et godt trick til rundstykker, der bliver både luftige og sprøde. Opskriften giver 12 rundstykker. Til verdens bedste rundstykker skal du bruge: 25 gram g…

Opskrift på verdens bedste rundstykker, og et godt trick til rundstykker, der bliver både luftige og sprøde. Opskriften giver 12 rundstykker. Til verdens bedste rundstykker skal du bruge: 25 gram g…

Der er bare nogle opskrifter man bruger igen og igen. Og en af dem er opskriften på fødselsdagsboller. Jeg finder simpel hen ingen grund t...

Der er bare nogle opskrifter man bruger igen og igen. Og en af dem er opskriften på fødselsdagsboller. Jeg finder simpel hen ingen grund t...

Se lige disse lækre og luftige hvedeflutes. Hemmeligheden er at brødene rulles sammen, og efterhæves til dobbelt størrelse. De skønne flutes pensles med æggeblommer lige inden turen i ovnen. Foto: Guffeliguf.dk.

Se lige disse lækre og luftige hvedeflutes. Hemmeligheden er at brødene rulles sammen, og efterhæves til dobbelt størrelse. De skønne flutes pensles med æggeblommer lige inden turen i ovnen. Foto: Guffeliguf.dk.

Verdens, uden tvivl, bedste surdejsfrie koldhævede boller

Verdens, uden tvivl, bedste surdejsfrie koldhævede boller

Mademoiselle Belle Soie: Verdens bedste brød

Mademoiselle Belle Soie: Verdens bedste brød

Pinterest
Search