Pinterest

Udforsk disse idéer og meget mere!

Mazarin med hindbær og chokolade

Mazarin med hindbær og chokolade

Jeg har testet enormt mange opskrifter på lagkagebunde, og syntes altid enten at de var for tørre, hævede for lidt eller smuldrede.. Men så prøvede jeg disse og har ikke bagt andre siden De er hel…

Jeg har testet enormt mange opskrifter på lagkagebunde, og syntes altid enten at de var for tørre, hævede for lidt eller smuldrede.. Men så prøvede jeg disse og har ikke bagt andre siden De er hel…

Vores favorittærte er en ægte klassiker, der altid frister i bagervinduer landet over, mensom man sagtens kan bage selv.

Vores favorittærte er en ægte klassiker, der altid frister i bagervinduer landet over, mensom man sagtens kan bage selv.

Bagning med Budget mm.: Lækker bradepandekage - med rabarber, kokos og hvid chokolade

Bagning med Budget mm.: Lækker bradepandekage - med rabarber, kokos og hvid chokolade

Havregrynskager med den bedste luftige smørcreme - opskrift

Havregrynskager

Havregrynskager med den bedste luftige smørcreme - opskrift

Vaniljehorn gør sig ganske godt til eftermiddags- eller aftenkaffen. Opskriften er fra Familie Journal.

Vaniljehorn gør sig ganske godt til eftermiddags- eller aftenkaffen. Opskriften er fra Familie Journal.

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis  Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad.  Fløden piskes til flødeskum.  Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim.  Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Mangler du en super god rabarberkage med marengslåg, så prøv denne opskrift hvor samspillet mellem den søde marengs og den syrlige kompot er perfekt,

Mangler du en super god rabarberkage med marengslåg, så prøv denne opskrift hvor samspillet mellem den søde marengs og den syrlige kompot er perfekt,

Chokolademarengs med blåbærkompot (tilsæt evt hasselnødder i marengsen, som i en fransk/komtesse vaffel)

Chokolademarengs med blåbærkompot (tilsæt evt hasselnødder i marengsen, som i en fransk/komtesse vaffel)

Rabarber trifili : 450 g rabarber 100 g sukker, ½ dl vand, 2 dl fløde pisket til skum, Makroner, Vanillie creme: 3,5 dl mælk + 0,5 dl, 1 dl fløde, 70 g sukker, 30 g majsstivelse, ½ vanillestang, 4 æggeblommer (pasteuriserede)

Rabarber trifili : 450 g rabarber 100 g sukker, ½ dl vand, 2 dl fløde pisket til skum, Makroner, Vanillie creme: 3,5 dl mælk + 0,5 dl, 1 dl fløde, 70 g sukker, 30 g majsstivelse, ½ vanillestang, 4 æggeblommer (pasteuriserede)

Nøddelagkage med nougatcreme | Hazelnut meringue layer cake

Nøddelagkage med nougatcreme | Hazelnut meringue layer cake

Hurtige, nemme og dejlige grovboller, som ikke engang behøver at hæve. De er klar på 45 minutter og smager fantastiske. Perfekte til madpakken.

Hurtige, nemme og dejlige grovboller, som ikke engang behøver at hæve. De er klar på 45 minutter og smager fantastiske. Perfekte til madpakken.

Chokolademandelbund med rabarberskum og bær | Femina // chocolate + cake

Chokolademandelbund med rabarberskum og bær | Femina // chocolate + cake

Frk Cupcake: Karameltærte med hasselnødder (Recipe in Danish)

Frk Cupcake: Karameltærte med hasselnødder (Recipe in Danish)

Verdens bedste og nemmeste fastelavnsboller, med marcipanremonce ! Andet er der ikke at sige om det :-)   12 stk.;   CA. 350 g. mel (sigt...

Verdens bedste og nemmeste fastelavnsboller, med marcipanremonce ! Andet er der ikke at sige om det :-) 12 stk.; CA. 350 g. mel (sigt...

Rabarberkage med tuckiks-bund og flødeskumstop

Rabarberkage med tuckiks-bund og flødeskumstop