Udforsk disse idéer og meget mere!

Udforsk beslægtede emner

Koldhævede æbleboller

Koldhævede æbleboller

Sif Orellana's opskrift på hjertebrød bagt med oliven, rosmarin og kærlighed - Boligliv

Sif Orellana's opskrift på hjertebrød bagt med oliven, rosmarin og kærlighed - Boligliv

Superbrød til morgen – eller mellemmåltid eller som fyldigt tilbehør.

Superbrød til morgen – eller mellemmåltid eller som fyldigt tilbehør.

Tips og tricks om bagning + opskrift på ølandshvedeboller med surdej

Tips og tricks om bagning + opskrift på ølandshvedeboller med surdej

De her skønne boller bagte jeg i aftes, de blev simpelthen så gode at jeg vil dele opskriften med jer. Til ca. 8 stk skal du bruge: 2 dl lun vand 25 g gær 1/2 tsk salt 4-5 dl mel 1 æg 1/2 dl hasselnødder (groft hakket) 1/2 dl pekannødder (groft hakket) 1/2-1 dl havr....

De her skønne boller bagte jeg i aftes, de blev simpelthen så gode at jeg vil dele opskriften med jer. Til ca. 8 stk skal du bruge: 2 dl lun vand 25 g gær 1/2 tsk salt 4-5 dl mel 1 æg 1/2 dl hasselnødder (groft hakket) 1/2 dl pekannødder (groft hakket) 1/2-1 dl havr....

Smukke brød og boller med havregryn og majsmel

Smukke brød og boller med havregryn og majsmel

Gulerodsboller a la Emmerys — Sesam, Sesam

Gulerodsboller a la Emmerys

Gulerodsboller a la Emmerys — Sesam, Sesam

Hjemmebagt grydebrød – verdens bedste brød

Grydebrød

Hjemmebagt grydebrød – verdens bedste brød

Lækre rugboller, som er super nemme og hurtige at lave. Et sikkert hit på morgenbordet istedet for rundstykker, eller alternativ til rugbrødet i madpakken

Lækre rugboller, som er super nemme og hurtige at lave. Et sikkert hit på morgenbordet istedet for rundstykker, eller alternativ til rugbrødet i madpakken

150 gram grahamsmel og 50 gram havregryn i. Derefter puttede jeg lidt efter lidt hvedemel i ca 500 gram. Drop sigtemel. Gulerodsbrud, fra bogen “Meyers Bageri”, Forlaget Lindhardt og Ringhof……….

150 gram grahamsmel og 50 gram havregryn i. Derefter puttede jeg lidt efter lidt hvedemel i ca 500 gram. Drop sigtemel. Gulerodsbrud, fra bogen “Meyers Bageri”, Forlaget Lindhardt og Ringhof……….

Pinterest
Søg