Explore Adaptive Reuse, Melbourne, and more!

Explore related topics

Adaptive reuse: cable tram engine house, North Melbourne | por Heritage Victoria

Adaptive reuse: cable tram engine house, North Melbourne | por Heritage Victoria

Adaptive reuse: former post office by Heritage Victoria, via Flickr

The former post office is now being adaptively reused as a cafe and bookstore. Its new use continues public access to what was previously a public building.

Adaptive reuse: Former Mickveh Yisrael Synagogue and Hebrew School by Heritage Victoria, via Flickr

Adaptive reuse: Former Mickveh Yisrael Synagogue and Hebrew School by Heritage Victoria, via Flickr

the world school - nyc - perkins eastman + bonnetti/kozerski studio

O exótico Palacete Chafariz d’El Rei - Casa Vogue | Hotéis

O exótico Palacete Chafariz d’El Rei

Palácio Chafariz d’El Rei,Lisboa Portugal-Tv Chafariz d'el Rei, (hotel perto da Sá de Lisboa).

Courtesy of Graham Baba Architects

Álvaro Siza Pavilion Will Remain at Venice Bienniale Until 2016

Gallery of Kolstrand Building / Graham Baba Architects - 15

Adaptive Reuse:  Warehouse to Classroom Building, University of Washington Tacoma by JoeInSouthernCA, via Flickr

Adaptive Reuse: Warehouse to Classroom Building, University of Washington Tacoma by JoeInSouthernCA, via Flickr

Escola Urswick por Avanti Architects - http://www.galeriadaarquitetura.com.br/projeto/avanti-architects_/escola-urswick/1198

Escola Urswick

Escola Urswick por Avanti Architects - http://www.galeriadaarquitetura.com.br/projeto/avanti-architects_/escola-urswick/1198

Jardim de Infância – Burgenland – Áustria | concursosdeprojeto.org

Jardim de Infância – Burgenland – Áustria

Image 12 of 29 from gallery of Neufeld an der Leitha Kindergarten / Solid Architecture. Photograph by Kurt Kuball

Adaptive Reuse:  Library, University of Washington Tacoma by JoeInSouthernCA, via Flickr

Adaptive Reuse: Library, University of Washington Tacoma by JoeInSouthernCA, via Flickr

Menção honrosa no concurso para a “Casa da Sustentabilidade",Fachada Su. Image Cortesia de Coletivo Desterro

Galeria de Menção honrosa no concurso para a “Casa da Sustentabilidade" / Coletivo Desterro - 1

Menção honrosa no concurso para a “Casa da Sustentabilidade",Fachada Su. Image Cortesia de Coletivo Desterro

Woodscape offers a bespoke design service to help you create innovative hardwood street furniture specific to your own specification.

Adaptive Reuse:  Warehouse to Classroom Building, University of Washington Tacoma by JoeInSouthernCA, via Flickr

Adaptive Reuse: Warehouse to Classroom Building, University of Washington Tacoma by JoeInSouthernCA, via Flickr

Counter with chairs facing out the window of lounge area? --Orillia Public Library / Perkins+Will

Gallery of Orillia Public Library / Perkins+Will - 15

Image 15 of 28 from gallery of Orillia Public Library / Perkins+Will. Photograph by Ben Rahn / A-Frame

Pinterest
Search