Udforsk disse idéer og meget mere!

Udforsk beslægtede emner

Citron Marengs Tærte

Citron Marengs Tærte

Kiksebund med lakrids, let og cremet hindbærmousse, smukt og blankt lakridsgelé og øverst et drys af knuste lakridsdrops

Kiksebund med lakrids, let og cremet hindbærmousse, smukt og blankt lakridsgelé og øverst et drys af knuste lakridsdrops

Lækre mazarin vanille cupcakes med karamel buttercream glasur.

Mandel vanille cupcakes med karamel buttercream

Lækre mazarin vanille cupcakes med karamel buttercream glasur.

Chokoladekage med kokos fra Bageglad.dk // The most delicious moist chocolate coconut cake with coconut frosting

Chokoladelagkage med kokos opskrift

Chokoladekage med kokos fra Bageglad.dk // The most delicious moist chocolate coconut cake with coconut frosting

Medaljer med karamel og kaffeskum

Medaljer med karamel og kaffeskum

Dk opskrift. Marcipanruder med jordbærmousse

Dk opskrift. Marcipanruder med jordbærmousse

Snaskede, svampede kanelsnegle - helt uden tørre kanter — Sesam, Sesam

Snaskede, svampede kanelsnegle - helt uden tørre kanter

Snaskede, svampede kanelsnegle - helt uden tørre kanter — Sesam, Sesam

Mors Dags kage 2014 med hindbærmousse og chokoladecrunch, by  Helle Høgild Nielsen (in Danish)

Mors Dags kage 2014 med hindbærmousse og chokoladecrunch, by Helle Høgild Nielsen (in Danish)

250 gr smør 250 gr sukker 250 gr mel 3 æg 2 tsk bagepulver 1 tsk vaniljesukker 1½ dl mælk 1 spsk mandelessens 3 spsk grøn konditorfarve  Smør og sukker piskes blødt og æggene tilsættes et ad gangen. Mel blandes med bagepulver og kommes i smørblandingen skiftevis med mælk, mandelessens og den grønne farve. Bages i en lille bradepande i ca 20-30 min. Overtrækkes med chokolade eller glasur.

250 gr smør 250 gr sukker 250 gr mel 3 æg 2 tsk bagepulver 1 tsk vaniljesukker 1½ dl mælk 1 spsk mandelessens 3 spsk grøn konditorfarve Smør og sukker piskes blødt og æggene tilsættes et ad gangen. Mel blandes med bagepulver og kommes i smørblandingen skiftevis med mælk, mandelessens og den grønne farve. Bages i en lille bradepande i ca 20-30 min. Overtrækkes med chokolade eller glasur.

Biscotti Det våde: 1 citron, (revet skal af.) 2 æg, 150 g sukker, 50 g smør. Det tørre: 300 g hvedemel, 1 tsk bagepulver, 1/4 tsk fint salt 200 g smuttede mandler

Biscotti Det våde: 1 citron, (revet skal af.) 2 æg, 150 g sukker, 50 g smør. Det tørre: 300 g hvedemel, 1 tsk bagepulver, 1/4 tsk fint salt 200 g smuttede mandler

Pinterest
Søg