Udforsk disse idéer og meget mere!

Udforsk beslægtede emner

“Young Chef” vegetarret Syltede og ristede østershatte, puré af østershatte, oblat af ren Sirius, Trefoldssauce, pocheret og friteret æg, purløg.   Hold 3 Teknisk Skole Silkeborg og bestod af kokkeelever Simon Bruun Jensen og Michael Tønner Stokholm, samt tjenerelev Niels Buch Gormsen.   Foto: Signe Dam Lukowski Hotel- og Restaurantskolen.

“Young Chef” vegetarret Syltede og ristede østershatte, puré af østershatte, oblat af ren Sirius, Trefoldssauce, pocheret og friteret æg, purløg. Hold 3 Teknisk Skole Silkeborg og bestod af kokkeelever Simon Bruun Jensen og Michael Tønner Stokholm, samt tjenerelev Niels Buch Gormsen. Foto: Signe Dam Lukowski Hotel- og Restaurantskolen.

Food

Food

NaCl #30 at Nimb in Copenhagen - photo Martin Kaufmann

NaCl #30 at Nimb in Copenhagen - photo Martin Kaufmann

Perfect piece of meat! garnished with green olives, mallor… | Flickr

Perfect piece of meat! garnished with green olives, mallor… | Flickr

syltede muslinger med røget paprika.   Marinade  1 fed hvidløg  1 tsk. chili i skiver  1 dl hvidvin  1 dl sherryeddike  2-3 peberkorn  1 spsk. røget paprika  salt  600 g blåmuslinger  1 dl ekstra jomfru olivenolie  hakket persille    Skær hvidløget i fine skiver og sauter det af i en smule madolie sammen med chilien. Tilsæt hvidvin, sherryeddike, peber og paprika, giv det hele et kort opkog, og lad det køle ned. 30 sek musling og i lage. server m olivenolie h-tip Puglisi

Syltede blåmuslinger og røget paprika

syltede muslinger med røget paprika. Marinade 1 fed hvidløg 1 tsk. chili i skiver 1 dl hvidvin 1 dl sherryeddike 2-3 peberkorn 1 spsk. røget paprika salt 600 g blåmuslinger 1 dl ekstra jomfru olivenolie hakket persille Skær hvidløget i fine skiver og sauter det af i en smule madolie sammen med chilien. Tilsæt hvidvin, sherryeddike, peber og paprika, giv det hele et kort opkog, og lad det køle ned. 30 sek musling og i lage. server m olivenolie h-tip Puglisi

Chef Tomislav Martinovic

Chef Tomislav Martinovic

Fresh Tuna, Black Rice and Sesame Salad plate — The Design Files | Australia's most popular design blog.

Fresh Tuna, Black Rice and Sesame Salad plate — The Design Files | Australia's most popular design blog.

Vår/sommar  https://flic.kr/p/7b7RKd | Summer Lunch | Few things are tastier than a coarse dark rye bread with lettuce, lightly boiled eggs, dill, caviar and a good quality mayo.

Vår/sommar https://flic.kr/p/7b7RKd | Summer Lunch | Few things are tastier than a coarse dark rye bread with lettuce, lightly boiled eggs, dill, caviar and a good quality mayo.

Sol over Gudhjem Kokkekonkurence 2016.  David Johansen Hovedret - Grillet kalveryg - Dolme af kål, ærter og østers  - Blanquette med Unika 22 ost  - Syltede blomster i sauce på røget sild, most og brunet smør  - Æggeblomme pocheret i kalvefedt

Sol over Gudhjem Kokkekonkurence 2016. David Johansen Hovedret - Grillet kalveryg - Dolme af kål, ærter og østers - Blanquette med Unika 22 ost - Syltede blomster i sauce på røget sild, most og brunet smør - Æggeblomme pocheret i kalvefedt

pea soup. Bælg ¼ af ærterne, og læg dem til side. Brænd bælgene sammen med resten af de ubælgede ærter på en rygende varm pande, så alt får lidt sorte pletter. Vask, afdryp og pluk citronmelissen. Blend de brændte ærter og bælge med citronmelisse, danskvand og olie til en fin suppe. Sigt suppen igennem en finmasket sigte, smag til med salt og sæt på køl. h-tip lech rasmussen

pea soup. Bælg ¼ af ærterne, og læg dem til side. Brænd bælgene sammen med resten af de ubælgede ærter på en rygende varm pande, så alt får lidt sorte pletter. Vask, afdryp og pluk citronmelissen. Blend de brændte ærter og bælge med citronmelisse, danskvand og olie til en fin suppe. Sigt suppen igennem en finmasket sigte, smag til med salt og sæt på køl. h-tip lech rasmussen

Pinterest
Søg