When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.
Velfærdslisten stiller ændringsforslag om at droppe Binderup projektet, og i stedet iværksætte en ny demokratisk og strategisk planlægning på energiområdet. Der henvises til, at borgerne ved vedtagelse af vindmølleplan ikke anede , hvad der var på vej. Kasper Fuhr var udvalgsformand for Miljø- og teknik i 2010 - hvad gjorde han for at engagere borgerne? Jeg skrev dette indlæg, der også blev bragt i Amtsavisen. Word Search Puzzle, Politics
Save

Word Search Puzzle

Velfærdslisten stiller ændringsforslag om at droppe Binderup projektet, og i stedet iværksætte en ny demokratisk og strategisk planlægning på energiområdet. Der henvises til, at borgerne ved vedtagelse af vindmølleplan ikke anede , hvad der var på vej. Kasper Fuhr var udvalgsformand for Miljø- og teknik i 2010 - hvad gjorde han for at engagere borgerne? Jeg skrev dette indlæg, der også blev bragt i Amtsavisen.
jenspeterhansen
Jens Peter Hansen
25 followers

Comments