Pinterest

Udforsk disse idéer og meget mere!

Opskrift på fastelavnsboller med lakrids

Opskrift på fastelavnsboller med lakrids

Fastelavnsboller med jordbærfyld og marcipanskum

Fastelavnsboller med jordbærfyld og marcipanskum

Pink Princess Bakings: Blomme Crumble Kage

Pink Princess Bakings: Blomme Crumble Kage

Fraeulein Klein

Fraeulein Klein

SMÅ KAGER MED LAKRIDSSKUM OG CHOKO/LAKRIDS GLASUR

SMÅ KAGER MED LAKRIDSSKUM OG CHOKO/LAKRIDS GLASUR

Låvises mad: Hvidløgsdressing med persille.

Låvises mad: Hvidløgsdressing med persille.

Himmelske Chokolade Tærter

Himmelske Chokolade Tærter

Jeg har længe gået med tanken om at udvikle en sundere fastelavnsbolle uden sukker og hvedemel,...

Fastelavnsboller med vaniljecreme (The Food Club)

Jeg har længe gået med tanken om at udvikle en sundere fastelavnsbolle uden sukker og hvedemel,...

En af vores absolutte favoritter er fedtebrød. Dejen kræver kun få ingredienser og er superhurtig at lave.

En af vores absolutte favoritter er fedtebrød. Dejen kræver kun få ingredienser og er superhurtig at lave.

Lav julens bedste havregrynskugler fra Mette Blomsterbergs opskriftsbibel " Blomsterbergs bedste", og smag på et lille stykke havregrynskugle-kunst.

Lav julens bedste havregrynskugler fra Mette Blomsterbergs opskriftsbibel " Blomsterbergs bedste", og smag på et lille stykke havregrynskugle-kunst.

8 forrygende opskrifter på fastelavnsboller - Hendes Verden

8 forrygende opskrifter på fastelavnsboller - Hendes Verden

Deilige boller til fastelavn 2013

Deilige boller til fastelavn 2013

Fastelavnsboller (DK)

Fastelavnsboller (DK)

Koldhævede boller - Nem og sund opskrift på kold hævet boller

Koldhævede boller - Nem og sund opskrift på kold hævet boller

Fastelavnsbolle

Fastelavnsbolle

Kakaoglasur50g smeltet smør150g flormelis3-4 spsk. kakaopulver•     Rør alle ingrediensernne sammen til glasuren og tilsæt evt. ½ tsk.  lunkent vand af gangen inden konsistensen er tykt

Kakaoglasur50g smeltet smør150g flormelis3-4 spsk. kakaopulver• Rør alle ingrediensernne sammen til glasuren og tilsæt evt. ½ tsk. lunkent vand af gangen inden konsistensen er tykt