lækker, nem og svampet kanelkage med cremet kakaoglasur (fedtstof kan reduceres eller undlades, uden den store forskel)

lækker, nem og svampet kanelkage med cremet kakaoglasur (fedtstof kan reduceres eller undlades, uden den store forskel)

The traditional Danish birthday cake/dessert "lagkage"

The traditional Danish birthday cake/dessert "lagkage"

Easter

Easter

Den bedste opskrift på hjemmebagte havreflager, der bages på få minutter. Havreflagerne bages med grovvalsede havregryn. Havreflager er en af de meget velkendte kager, som er meget nemme at bage se…

Den bedste opskrift på hjemmebagte havreflager, der bages på få minutter. Havreflagerne bages med grovvalsede havregryn. Havreflager er en af de meget velkendte kager, som er meget nemme at bage se…

Kast dig ud i en cremet cheesecake i påskens farver. Denne dessert gemmer på et hint af lakrids og kan laves helt uden ovn.

Kast dig ud i en cremet cheesecake i påskens farver. Denne dessert gemmer på et hint af lakrids og kan laves helt uden ovn.

Koldthævede æble-marcipansnegle

Koldthævede æble-marcipansnegle

125 g blødt, usaltet smør, 80 g sødning (jeg brugte 40 g Sukrin Gold 0g 40 g Birkesød*), 1 tsk vaniljepulver, skal fra 3 store øko-citroner, 4 æg delt i blommer og hvider, 250 g mandelmel (ikke-fedtreduceret!), 2 spsk Husk, 250 g ricotta, hakkede mandler eller mandelsplitter til drys, evt. lidt SukrinMelis til at sigte over inden servering.

125 g blødt, usaltet smør, 80 g sødning (jeg brugte 40 g Sukrin Gold 0g 40 g Birkesød*), 1 tsk vaniljepulver, skal fra 3 store øko-citroner, 4 æg delt i blommer og hvider, 250 g mandelmel (ikke-fedtreduceret!), 2 spsk Husk, 250 g ricotta, hakkede mandler eller mandelsplitter til drys, evt. lidt SukrinMelis til at sigte over inden servering.

Food Mood

Chokoladelagkage med appelsin

Ingredienser
∙ Giver 1 stk
Ingredienser
  • 4 blade husblas
  • 160 g mørk chokolade (ca. 50 % kakao)
  • 5 dl piskefløde
  • 150 g sukker
  • 4 æg
  • 100 g mel
  • 2 spsk kakaopulver
  • 1 1/2 tsk bagepulver
  • 3 spsk Grand Marnier (kan erstattes af appelsinsaft)
  • 300 g appelsinmarmelade
  • 1 økologisk appelsin
  • 100 g flormelis
  • 1 spsk kakaopulver
  • vand (kogende)
Vildt lækker chokoladelagkage med luftige bunde, fløjlsblød chokoladecreme og et strejf af appelsin.

Mere i samme stil

Pinterest
Søg