Udforsk disse idéer og meget mere!

Udforsk beslægtede emner

Fantastisk mexicansk ret med æg, som tilberedes i en skøn, let krydret tomatsauce. Er traditionelt en morgenmadsret, men kan sagtens spises til frokost og aftensmad også.
3 Week Menu for weight loss with recipes for  delicious small meals and two snacks daily. #weightloss

21 Day (No-Diet) Weight Loss Menu

Denne opskrift på Huevos Rancheros er virkelig lækker - en mættende ret, som er nem at tilberede og økonomisk - Få opskriften her
Roasted Veggie Pitas with Avocado Dip

Roasted Veggie Pitas with Avocado Dip

Jeg elsker mexikansk inspireret mad og så er jeg også ret vild med tærte. En oplagt kombination af de to er jo derfor en tacotærte. Jeg har på flere blogs og i bøger set opskrifter på en sådan tacotærte, men hvor oksekødet var en del af fyldet. Her har jeg derimod ladet mig inspirere af...Read More »
Perlebyg risotto opskrift (Pearl barley risotto with tomato)
Denne velsmagende gratin er bagt med blomkål, skinketern og hakket persille.
En god tærte bliver man aldrig træt af. Hvis der bliver en rest tilovers   (hvilket vi ikke tror der gør...) så smager tærten også skønt til  frokost  dagen efter.
<p>Kartofler er ikke det, der tager længst tid, men de kan blive lidt kedelige som tilbehør. Indtil de nye kartofler kommer frem, er en kartoffelkage dejlig som lidt afveksling. Kartoffelkager er nemme at lave, om man laver det i en stor form, eller i små portionsforme. 600 – 700 gr revne kartofler, gulerødder, selleri, persillerod 2 hele æg 1 dl mælk eller fløde 25 gr. revet ost salt og peber Æg, mælk og revet ost blandes godt sammen, og der tilsættes salt og peber. Bland de revne…
Tacotærte - Mors Mad
Pinterest
Søg