Udforsk disse idéer og meget mere!

Udforsk beslægtede emner

The budapest roll // budapestrulle opskrift

The budapest roll // budapestrulle opskrift

Hindbærlagkage med hindbærkompot og hvid chokoladecreme

Hindbærlagkage med hindbærkompot og hvid chokoladecreme

Strawberry tart for my birthday

Strawberry tart for my birthday

Mange af jer, mine søde læsere, har vist stor interesse for den flotte kage, jeg bloggede om forleden. Nu har jeg snakket med min svigerindes søster, som gerne ville dele opskriften med jer. Så I får den lige her! Til chokoladebundene bruges: 300 g sukker 50 g kakao 300 g hvedemel 2 æg 75 g...Læs mere »

Mange af jer, mine søde læsere, har vist stor interesse for den flotte kage, jeg bloggede om forleden. Nu har jeg snakket med min svigerindes søster, som gerne ville dele opskriften med jer. Så I får den lige her! Til chokoladebundene bruges: 300 g sukker 50 g kakao 300 g hvedemel 2 æg 75 g...Læs mere »

Der er sikkert lige så mange opskrifter på æbleskiver, som der er bedstemødre i dette land. Plus det løse. Og lige så mange idéer om, hvordan de små kager skal være. Her i caféen skal de være søde,…

Der er sikkert lige så mange opskrifter på æbleskiver, som der er bedstemødre i dette land. Plus det løse. Og lige så mange idéer om, hvordan de små kager skal være. Her i caféen skal de være søde,…

Hornbek: Futsko

Hornbek: Futsko

Rabarberdessert - Very delicious rhubarb crumble. Get the recipe on the blog

Rabarberdessert - Very delicious rhubarb crumble. Get the recipe on the blog

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis  Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad.  Fløden piskes til flødeskum.  Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim.  Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Hyggelig pærecrumble med After Eight

Hyggelig pærecrumble med After Eight

JUL: Vi har fundet mormors gamle opskrifter frem og byder julen velkommen med et fad af de mest populære småkager: pebernødder, klejner, vaniljekranse, håkonskager, jødekager, fedtebrød og brunkager.

JUL: Vi har fundet mormors gamle opskrifter frem og byder julen velkommen med et fad af de mest populære småkager: pebernødder, klejner, vaniljekranse, håkonskager, jødekager, fedtebrød og brunkager.

Pinterest
Søg