Udforsk disse idéer og meget mere!

Udforsk beslægtede emner

Pavlova

Pavlova

Denne opskrift på Pavlova med et friskt twist har været en stor succes og er nem at lave. Den friske mascarpone creme med bær er et super modstykke til den søde marengs

Denne opskrift på Pavlova med et friskt twist har været en stor succes og er nem at lave. Den friske mascarpone creme med bær er et super modstykke til den søde marengs

Hjemmelavet fransk nougat   ➙ Opskrift fra Valdemarsro.dk

Fransk nougat

Hjemmelavet fransk nougat ➙ Opskrift fra Valdemarsro.dk

Marcipanlagkage med bær og blomster

Marcipanlagkage med bær og blomster

lakridsmarcipan  200 g god marcipan 2-3 tsk. lakridspulver, f.eks. Raw 30 g lakridspulver, f.eks. Raw 20 g kakao

lakridsmarcipan 200 g god marcipan 2-3 tsk. lakridspulver, f.eks. Raw 30 g lakridspulver, f.eks. Raw 20 g kakao

Jordbærtærte med chokolade er en rigtig nem opskrift. Lav tærten dagen før - det bliver den kun bedre af.

Jordbærtærte med chokolade er en rigtig nem opskrift. Lav tærten dagen før - det bliver den kun bedre af.

Prøv disse fine små mini chokoladepavlova med jordbær og blåbær. De er perfekte portionsanretninger til gæster.

Prøv disse fine små mini chokoladepavlova med jordbær og blåbær. De er perfekte portionsanretninger til gæster.

Vores favorittærte er en ægte klassiker, der altid frister i bagervinduer landet over, mensom man sagtens kan bage selv.

Vores favorittærte er en ægte klassiker, der altid frister i bagervinduer landet over, mensom man sagtens kan bage selv.

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis  Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad.  Fløden piskes til flødeskum.  Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim.  Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Mandelbund 2

Mandelbund 2

Pinterest
Søg