Explore National Parks, The National, and more!

Snøhettapaviljongen på Dovrefjell

Tverrfjellhytta, the Norwegian Wild Reindeer Centre Pavilion in the Dovrefjell National Park. Design by Snøhetta Fly aerial inspiration for aerial yoga-pilates-fitness-art therapy-coaching (aeroyoga/aeropilates/conceptual fitness) www.

Tverrfjellhytta, Norwegian Wild Reindeer Centre Pavilion, by Snøhetta

Tverrfjellhytta by Snøhetta

The Norwegian Wild Reindeer Pavilion sits on a spectacular site on the outskirts of Dovrefjell National Park at around 1250 meters above sea level, overlooking the mountain, Snøhetta. The main purpose of the building is to provide shelter for sc

HOUTEN VLOEREN

The incredible timber ceiling at National Assembly for Wales by Richard Rogers. This is amazing. Reminds me of a mushroom?

#Week10 The renovation of the old buildings is really important. It can redefine the property of the space, relive old buildings and also the contrast between new and old parts can make really strong and amazing impression.

First Look: Thomas HeatherwickFirst Look: Thomas Heatherwick's Bombay Sapphire Distillery Heatherwick Studio Bombay Sapphire Distillery Laverstoke, U.

Sensationally beautiful resort is located in Kurpaty, Crimea. This amazing resort is also named Kurpaty Health Resort. As soon as you lay your eyes on...

Sensationally beautiful resort is located in Kurpaty, Crimea. This amazing resort is also named Kurpaty Health Resort. As soon as you lay your eyes on...

an amazing outdoor space adaptive reuse of a cattle barn, shown with screened porch and office

Rustic | Refurbishments / modern oriel window

Wormit House in Fife, by William Tunnell Architecture. Great contrast between the stone and the glass; I love how this extension just punches out from the building.

The Fish House - pt 1  A tropical bungalow perfect for it’s location in Singapore called The Fish House. The modern home is designed to encourage natural ventilation, to do this the team of architects set out to create large open spaces, and glass walls that open up into functional outdoor activity areas.

Fish House located in Singapore designed by Guz Architects. This environmentally friendly seafront house embraces Singapore’s tropical climate by creating an open, breezy space, giving residents views from every room.

Pinterest
Search