Explore Sweater Dresses, Knitting, and more!

Explore related topics

Ravelry: wendyknits' Leftovers Cowl

wendyknits' Leftovers Cowl

Ravelry: Leftovers Cowl pattern by Wendy D. Johnson // knitting fair isle scarf with scraps

Ravelry: allixxs Kauni rainbow Stripes #knit

allixx's Kauni rainbow Stripes

Ravelry: allixxs Kauni rainbow stripes Inspired by: Rullende regnbue by Kathrine Gregersen.

Ulla

Ulla

De lange striktrøjer er toptrendy, og det kan man jo godt forstå, for dels er de flotte, og dels varmer de godt ned om enden. Den lange oversize trøje er strikket i et nyt superlækkert garn, som er pustet op, så det er endnu mere fluffy og let og meget lækkert at strikke med. Strikkeopskriften er i 3 størrelser. Du…

De lange striktrøjer er toptrendy, og det kan man jo godt forstå, for dels er…

En sød sommersweater med bikubemønster. Den er strikket i blødt bambus/bomuldsgarn, så den er anvendelig hele året rundt.

En sød sommersweater med bikubemønster. Den er strikket i blødt bambus/bomuldsgarn, så den er anvendelig hele året rundt.

Gerelateerde afbeelding

Gerelateerde afbeelding

This lighter weight version of Soft Yarn is perfect for easy-going knit wearables. The laid back style is great for layering or for popping on with pants, leggings or jeans. You’ll love that it is smooth next to your skin and its easy wash ability.

The Big Comfy Sweater is the perfect pattern if you& looking for an easy-going knit wearable. The laid back style is great for layering or for popping on with pants, leggings, or jeans. You& love the smooth texture and easy wash ability.

Pinterest
Search