Udforsk disse idéer og meget mere!

Udforsk beslægtede emner

Denne opskrift giver 8 store og luftige boller. Det er meget vigtigst at ælte dejen længe og trække dejen under æltningen. Det giver en mere...

Denne opskrift giver 8 store og luftige boller. Det er meget vigtigst at ælte dejen længe og trække dejen under æltningen. Det giver en mere...

Koldhævede morgenboller med durummel

Koldhævede morgenboller med durummel

Tebirkes opskrift fra Bageglad.dk

Tebirkes opskrift

Tebirkes opskrift fra Bageglad.dk

Bløde og lækre pølsebrød til vores hotdogs i aftes :-) Jeg har et lidt anstrengt forhold til pølser. Det er nok én af de meget få ting, jeg næsten ikke kan spise, men pølserne fra Løgismose er fakt…

Bløde og lækre pølsebrød til vores hotdogs i aftes :-) Jeg har et lidt anstrengt forhold til pølser. Det er nok én af de meget få ting, jeg næsten ikke kan spise, men pølserne fra Løgismose er fakt…

En blog om mad, opskrifter, aftensmad, inspiration, mine erfaringer i køkkenet, desserter, kager og meget mere.

En blog om mad, opskrifter, aftensmad, inspiration, mine erfaringer i køkkenet, desserter, kager og meget mere.

Claus Meyers store gulerodsbrud

Claus Meyers store gulerodsbrud

Ølandshvedebrød (2 brød eller 15-20 boller)       Brød af ølandshvede har en udtalt sødme og dybde i smagen. Det høje indhold af protein og gluten giver mulighed for deje med stor elasticitet og brød, der holder sig saftigt længe.

Ølandshvedebrød (2 brød eller 15-20 boller) Brød af ølandshvede har en udtalt sødme og dybde i smagen. Det høje indhold af protein og gluten giver mulighed for deje med stor elasticitet og brød, der holder sig saftigt længe.

“Grove, saftige…gode.” Koldhævede speltboller 12 stk. 2,5 dl kærnemælk 2,5 dl vand 10g gær 1 spsk brun farin 1 spsk groft salt 1 spsk olivenolie 250 g groft speltmel 250 g hvedemel Opløs gæren i kærnemælk og vand. Tilsæt brun farin, salt og olivenolie. Derefter tilsættes speltmel og hvedemel lidt efter lidt. Der røres godt....Læs Mere »

Koldhævede speltboller

“Grove, saftige…gode.” Koldhævede speltboller 12 stk. 2,5 dl kærnemælk 2,5 dl vand 10g gær 1 spsk brun farin 1 spsk groft salt 1 spsk olivenolie 250 g groft speltmel 250 g hvedemel Opløs gæren i kærnemælk og vand. Tilsæt brun farin, salt og olivenolie. Derefter tilsættes speltmel og hvedemel lidt efter lidt. Der røres godt....Læs Mere »

Verdens Bedste Boller

Verdens Bedste Boller

Mazarintærte med havregryn og nødder

Mazarintærte med havregryn og nødder

Pinterest
Søg