Udforsk disse idéer og meget mere!

Udforsk beslægtede emner

Jeg har bagt de allerbedste boller nogensinde. Simpelthen. Nogen husker måske, at jeg fik bogen “Tartine Bakery” (saxo.com) til anmeldelse i sommers og, at jeg i den forbindelse, havde et større surde

Jeg har bagt de allerbedste boller nogensinde. Simpelthen. Nogen husker måske, at jeg fik bogen “Tartine Bakery” (saxo.com) til anmeldelse i sommers og, at jeg i den forbindelse, havde et større surde

Rabarberkage med Tuckiksebund og flødeskum på toppen!

Rabarberkage med Tuckiksebund og flødeskum på toppen!

Hakkebøffer i fad med fløde-paprikasauce… NICE!! Lavede den uden bacon - no probs! ikke engang manden græd ;)

Hakkebøffer i fad med fløde-paprikasauce… NICE!! Lavede den uden bacon - no probs! ikke engang manden græd ;)

Denne opskrift på makronsnitter er en ren vinder. Den stammer fra Lone Landmand og Søren Sørøvers…

Denne opskrift på makronsnitter er en ren vinder. Den stammer fra Lone Landmand og Søren Sørøvers…

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Boller med chokolade  Opskrift http://www.miraarkin.dk/?p=6430

Boller med chokolade Opskrift http://www.miraarkin.dk/?p=6430

Gulerodsboller lavet på havregrød. Ingredienser: 2 dl. grovvalsede havregryn, 4 dl. vand (kogt), 50 g smør, 3,5 dl. koldt vand, 50 g gær, 3 tsk. salt, 2 spsk. sukker, 400 g revet gulerod, ca. 900-1000 g hvedemel, ½ ps. cheddar ost (lille pose) – kan undlades..

Gulerodsboller lavet på havregrød. Ingredienser: 2 dl. grovvalsede havregryn, 4 dl. vand (kogt), 50 g smør, 3,5 dl. koldt vand, 50 g gær, 3 tsk. salt, 2 spsk. sukker, 400 g revet gulerod, ca. 900-1000 g hvedemel, ½ ps. cheddar ost (lille pose) – kan undlades..

Lav en surdej - www.kvalimad.dk

Lav en surdej - www.kvalimad.dk

En verden af smag!: Havregrynsboller

En verden af smag!: Havregrynsboller

Vores favorittærte er en ægte klassiker, der altid frister i bagervinduer landet over, mensom man sagtens kan bage selv.

Vores favorittærte er en ægte klassiker, der altid frister i bagervinduer landet over, mensom man sagtens kan bage selv.

Pinterest
Søg